KAD JE PREKRSTILA NOGE, SVI SU OSTALI U ŠOKU Voditeljka u nikad viđenom izdanju, neverovatno izazovna se pojavila na televiziji! (FOTO) 10:10 Vip 0
"OPERISALA SAM SE KAKO BIH SE PODMLADILA" Suzana Mančić izgled dala u ruke Ruskim doktorima, izgled dovela do savršenstva! 09:10 Vip 0
SAMO JE SAŠA POPOVIĆ ZNAO KROZ ŠTA ONA PROLAZI: "Prepodne sam išla na hemioterapije, a popodne sam snimala" 10:35 Vip 0
EVO KOJI FAKULTET JE ZAVRŠILA JOVANA JOKSIMOVIĆ Svi su mislili da ima državnu diplomu, a istina je potpuno drugačija 08:15 Vip 0
VODITELJKA KUPUJE GROBNO MESTO! U četvrtoj deceniji odlučila gde će biti sahranjena, porodica šokirana njenom odlukom! 13:10 Vip 0
"IZGUBILA SAM BEBU" Voditeljka jedva preživela, kroz suze otkrila sve o teškom periodu: "Moglo je biti fatalno" 11:15 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ JE KRSTIO OVU VODITELJKU! Izvukao ju je iz bede, a celu njenu porodicu podigao na noge! 12:40 Vip 0
"JA SAM NAJMANJE PLAĆENA VODITELJKA U SRBIJI" Jedna od najpoznatijih lica RTS-a šokirala otkrićem, kritikuju je za šta stignu! 07:20 Vip 0
NAULJILA TELO I RAŠIRILA NOGE! Srpska voditeljka nikad vrelija, obline sevaju sa svih strana, grudi samo što ne ispadnu (FOTO) 23:59 Vip 0
OVA VODITELJKA JE ZAVRŠILA SAMO OSNOVNU ŠKOLU Izgledom je ostavljala bez daha, a bila je miljenica Saše Popovića 15:00 Vip 0
EVO KAKO DANAS IZGLEDA BRANKICA STANKOVIĆ! Voditeljka dve stvari nije promenila decenijama i to niko nije primetio 12:12 Vip 0
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ BIO SA POZNATOM VODITELJKOM! O njihovoj vezi su svi brujali, napustila je Pink i udala se za bogatog biznismena! 12:40 Vip 0
VODITELJKA RTS U IZAZOVNOM IZDANJU Na TV-u je uvek smerna i do grla zakopčana, a u privatnom životu pali i žari (FOTO) 14:10 Vip 0
"TRI GODINE ODBIJA DA PROGOVORI" Voditeljka RTS-a progovorila o sinu, pa priznala: "Ona ga je sve naučila!" 07:15 Vip 0
NIKO NE VERUJE DA IMA OVOLIKO GODINA Zaštitno je lice RTS-a i jedna od voditeljki sa najdužim radnim stažom na svojoj televiziji! 22:10 Vip 0
,,ŽIVIM KAO NAJGORI KRIMINALAC" Poznata voditeljka konačno progovorila o životu u totalnoj izolaciji, evo kako se trenutno oseća 10:49
IRINA VUKOTIĆ ZAPUŠILA USTA GLEDATELJKI Voditeljka na ovo nije mogla da prećuti, odmah je reagovala zbog sramnog komentara! 09:42 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
KAFA U BORBI PROTIV STARENJA Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi 17:32