JELA JE "KAMPANJSKI" I SVE SE ODMAH ODRAZILO NA NJENU LINIJU Prepolovićete se sa Anđelkinom dijetom, jedan jutarnji napitak joj mnogo pomogao 16:55
NAŠA PEVAČICA SMRŠALA 40 KILOGRAMA Izbacila samo 3 stvari iz ishrane, a doručak je uvek isti 08:30 Vip 0
MELANIJA JE SMRŠALA 37 KILOGRAMA! Bukvalno se prepolovila, tvrdi da je to zahvaljujući ovom doručku 18:18
NEMA MAGIČNIH NAPITAKA, KLJUČ JE SAMO U OVOME! Ovo je dijeta Mirke Vasiljević koju je primenjivala nakon svakog porođaja 22:30 Vip 0
VIŠE ŠTETE NEGO KORISTI Mnogi se kunu u ovu dijetu, a nemaju pojma šta može da učini njihovom telu 18:30
SMRŠAO 20 KILOGRAMA, A IMA OBROK KOJI BI MALO KO MOGAO DA POJEDE! Ovo je tajna izgleda našeg pevača: "Dovoljno je 5 nedelja" 17:00 Vip 0
KAKO SKINUTI 15 KILOGRAMA U ŠEZDESETIM? Ana Bekuta u sedmoj deceniji otkrila trik za mršavljenje koji je istopio salo za tren 13:35 Vip 0
OSTALO JE JOŠ MALO DO LETA, A TEBI KIPI PREKO KUPAĆEG Dijeta "6 kilograma za manje od 10 dana" zaludela žene, u čemu je fora? 09:31
MOĆAN NAPITAK KOJI TOPI SALO PIJE NA SVAKA 4 SATA! Ovo je tajna savršenog izgleda Nede Ukraden u 74. godini 18:00 Vip 0
IMAO JE 163 KILOGRAMA, A ONDA SE PREPOLOVIO Ovo je dijeta Viktora Živojinovića uz pomoć koje je smršao 70 kilograma! 08:15 Vip 0
PEVAČ SMRŠAO 50 KILOGRAMA ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA Otkrio ko mu je pomogao u teškoj situaciji: "Jedva sam stajao na nogama" 19:05 Vip 0
SKINUO 6 KG, A IZBACIO SAMO 1 NAMIRNICU „Salo mi se istopilo sa stomaka, izduvao sam se kao balon!“ 16:37
IMALA JE 120 KILOGRAMA I SUZE U OČIMA Danas je BOMBA, a sve zahvaljujući jednoj stvari koju svi ignorišu! (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
''BOLI ME SVAKI POKRET, GLAD ME BUDI NOĆU'' Fitnes influenser probao dijetu iz PAKLA, iskusio jezive psihičke i fizičke posledice! (VIDEO) 16:52 Razonoda 0
DRŽAO JE NAJEKSTREMNIJU DIJETU NA SVETU, A ONDA SE NJEGOVO TELO POBUNILO Posledice su bile užasne 22:30 Razonoda 0
AKO ŽELITE DA SMRŠATE, JEDITE TAČNO U OVO VREME Naučnici otkrili kako najlakše skinuti kilograme i to bez brojanja kalorija 13:38
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46