alo.rs/S.Ć. PREKO NOĆI DO VITKE LINIJE Svet poludeo za Hibernacijskom dijetom, samo pre spavanja uzmite ovo 18:03 Žena 0
alo.rs/S.Ć. BEZ MUKE I GLADOVANJA Dijeta "5 kašika" najlakša na svetu, a rezultati fantastični 13:40 Žena 0
NAJ ŽENA.RS DA LI STE SAMI KRIVI ŠTO KILOGRAMI NIKAKO NE ODLAZE? Ovo su greške koje pravite i tako provereno usporavate metabolizam! 11:35
alo.rs/S.Ć. ZBOG OVOGA JE MRŠAVA Anabela se godinama mučila sa raznim dijetama, a onda je izbacila 1 namirnicu i bez muke ima vitku liniju 10:35 Žena 0
Naj žena.rs STOKHOLMSKA DIJETA JE ZALUDELA BEOGRAĐANKE Neverovatno je laka, a devojke tvrde da čini čuda 17:30
Kurir/Alo/Đ.M. NIJE BILA BOLESNA 40 GODINA Tanja Bošković ovo jede svakoga dana, legendarna glumica šokirala izjavom o ishrani 11:35 Razonoda 0
NajŽena.rs ZA MADONINU LINIJU JE ZASLUŽAN OVAJ REŽIM: Kreirao ga je trener specijalno za nju, a vodi se principom 30:30:40 13:01
NajŽena.rs PIJTE OVAJ NAPITAK SVAKO JUTRO: Podiže raspoloženje i otklanja umor, a odličan je i za brzo mršavljenje 12:01
Kurir/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO SE UGOJILA 20 KG NA NERVNOJ BAZI Anastasija Ražnatović je iz korena promenila ishranu, otkriven i jelovnik, a ovaj trik često praktikuje 12:35 Vip 0
NajŽena.rs NEMA ZABRANJENIH NAMIRNICA I ŽENE JE OBOŽAVAJU: Uz dijetu sa kiselim mlekom gubi se 6 kilograma za 10 dana, ovo je primer jelovnika 12:01
najžena.rs VOJNIČKA DIJETA NAJEFIKASNIJA ZA BRZE REZULTATE: Do početka jeseni imaćete izvajano telo, pravila su stroga kao u vojsci, ali možete svašta da jedete 19:00
NajŽena.rs UZ OVAKVU VEČERU ĆETE SMRŠATI: Pred spavanje jedite ovu hranu i gledajte kako kilogrami nestaju 21:16
Blic/Alo/N.S. TEŠKO SAM VRATILA STARU KILAŽU! Luna Đogani otkrila čega je morala da se odrekne kako bi smršala nakon porođaja 15:50 Vip 0
najžena.rs MIA BORISAVLJEVIĆ JE IZBACILA IZ ISHRANE SAMO DVE NAMIRNICE I SKINULA 9 KILOGRAMA POSLE POROĐAJA: Daje savete kako uvek možete da dobijete devojačku liniju 09:08
Alo/N.D. BIJONSE OTKRILA TAJNU VITKE LINIJE! Evo koje namirnice popularna pevačica konzumira kako bi održala formu 23:30 Vip 0
Alo/A.J. MILICA TODOROVIĆ NA DIJETI Evo kako je pevačica smršala, a ovo je njen dnevni jelovnik 08:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46