KORTNI KARDAŠIJAN IMA NEOBIČNA PRAVILA ZA DECU Zbog toga ih smatraju najnemirnijim od 13 unučadi poznate bake Kris Džener 21:18
KORTNI KARDAŠIJAN SE PORODILA U 44. GODINI Starleta dobila dete sa kontroverznim reperom, a evo kog je pola beba 17:26 Vip 0
NEĆETE VEROVATI KAKO SE ZOVE BEBA OD KORTNI KARDAŠIJAN Budući otac konačno otkrio ime svog naslednika, a poznat je i termin! 13:45
SPASILA ŽIVOT SVOJE NEROĐENE BEBE! Kortni Kardašijan hitno prebačena u bolnicu, oglasila se i na Instagramu 11:20
KORTNI SE ODLUČILA DA BRUSHALTER OSTAVI KOD KUĆE Poznata Kardašijanka prošetala u uskoj haljinici 20:31
Naj žena KORTNI KARDAŠIJAN OBJAVILA DA JE TRUDNA U 44. GODINI Posle depresije zbog deset neuspelih pokušaja vantelesne, usledio je obrt 09:45
najžena.rs "Odvratna si, hranu držiš na wc šolji, jedeš bakterije": Rijaliti zvezda isprovocirala pratioce 22:10
alo.rs/S.Ć. NEPRIJATNO ZA GLEDANJE Kortni Kardašijan kopirala Lepu Brenu, pozirala u haljini sa golim ženskim telom, "Ovo je smešno" 12:21 Žena 0
NAJ ŽENA.RS NAPITAK POZNATIH KOJI TOPI KILOGRAME Kortni Kardašijan ga pije svaki dan i izgleda nikad bolje! 19:00
SRAMOTNE PORCIJE NA SVADBI KORTNI KARDAŠIJAN Hrana na njenom venčanju je jedna od najtužnijih stvari koje sam ikada videla 12:25
Alo/K.G. KORTNI KARDAŠIJAN OTKRILA SVE DETALJE Rijaliti zvezda ispričala kako je sve počelo sa Travisom i ko je načinio prvi korak 08:55 Vip 0
Alo/K.G. NAKON EPSKE NOĆI I MALO TEKILE... Kortni Kardašijan objavila fotke sa tajnog venčanja! (FOTO) 23:30 Vip 0
Naj žena.rs POKUŠALA DA OSTANE TRUDNA PA UŠLA U RANU MENOPAUZU Procureo snimak Kortni Kardašijan koji je sve uznemirio 14:54
Alo/K.S. BIVŠI DEČKO KORTNI KARDAŠIJAN U DEPRESIJI! Izlazi sa novom lepoticom svaki put, dok prijatelji tvrde da samo beži od problema 11:52 Vip 0
Naj žena.rs KARDAŠIJANKA DELI SKANDALOZNE FOTOGRAFIJE ĆERKE Ona je našminkana, ofarbana, u štiklama, i ima samo devet godina! 09:50
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0