FILIP CAR ČUVA ĆERKU NAKON POMIRENJA SA ALEKSANDROM Pokazao kako provodi vreme sa naslednicom, prizor istopio srca (FOTO) 08:30 Vip 1
DANAS JE RODILA ĆERKU, A OVAKO JE IZGLEDALA PRE SAMO NEKOLIKO DANA! Aleksandra Prijović je objavila fotografiju tik pred porođaj 16:21 Vip 1
UZROK SMRTI JE MISTERIJA VEĆ 3 DECENIJE Ćerka Eve Ras je umrla u 24. godini: "Tri policajca su došla u moj stan" 16:40 Vip 0
ZNATE LI ČIJA JE OVO ĆERKA? Tata joj je poznati glumac, a mama prelepa crnka koju su sanjali muškarci u Srbiji 11:59
PEVAČICA U 52. GODINI RODILA ĆERKU Celu deceniju se borila da zatrudni, a evo zašto nije mogla da usvoji dete 06:30 Vip 0
,,BUKVALNO NAJODRVRATNIJA STVAR" Glumici se okrenuo želudac kada je videla ovo, ali sve se promenilo kada je zagrizla 18:30
JOVANA JEREMIĆ POKAZALA BEBU! Voditeljka objavila fotografije iz porodilišta: "Kada sam saznala da sam trudna..." 10:20 Vip 0
OVO JE VILA MILETA KITIĆA NA AVALI Sve vrvi od luksuza, folker zapevao na rođendanu mezimice i napravio haos! (VIDEO/FOTO) 15:40 Vip 0
BRUTALNO PRETUČENA ĆERKA NAŠE GLUMICE! Nakon nasilja hitno završila u Urgentnom centru, ovo su detalji incidenta 06:30 Vip 0
MALA BARBARA ODLAZI U DOM TERZIĆA Terza saopštio konačnu odluku, danas je preuzima od Milice 11:20 Vip 0
ĆERKA POZNATOG GLUMCA ZAMALO OTETA Ispričala detalje jezivog događaja: "Bilo ih je dvojica, izvadila sam suzavac!" 18:00 Vip 0
"PLAKALA JE JER SE RASTAJE OD MENE" Aleksandra nema kontakt sa ćerkom, slomila se u emisiji uživo: "Moje dete je ugroženo" 07:55 Vip 0
"LJUDI NE ZNAJU KROZ ŠTA MI PROLAZIMO, DOSTA MI JE VIŠE" Ćerka Milorada Dodika ispričala sve: "Moram da zaštitim decu" 14:45 Vip 0
UDALA SE ĆERKA POKOJNOG MASIMA SAVIĆA Venčanje održano u tajnosti: "Tata je planirao da nas iznenadi pesmom" 14:25 Vip 0
NAKON POMIRENJA PROMENIO PLOČU Terza otkrio šta misli o Milici Veličković, ovo priznanje mnogi nisu očekivali 07:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0