IMALI SMO ISCRPNE RAZGOVORE! Ovo je majka Jovane Joksimović, zbog ćerkinog izbora je bila očajna 07:15 Vip 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ GODINAMA BOLUJE Voditeljka otkrila sve o svom problemu, doktorka šokirana: Moja bolest je neprimetna 18:11 Vip 0
"ONA PONIŽAVA ZAPOSLENE, SVE SU MI ISPRIČALI" Jovana Jeremić obelodanila šok tvrdnje o koleginici! 07:00 Vip 0
POJAVILA SE FOTKA JOVANE JOKSIMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Kosa razbarušena, voditeljka ovako zapravo izgleda, javnost u čudu 19:10 Vip 1
JOVANU JOKSIMOVIĆ MUŠKARAC DODIRIVAO U EMISIJI UŽIVO Haos pred kamerama, voditeljka šokirala: Jao, ja sam gola voda 17:01 Vip 1
ŽELJKA VIŠE VOLE U HRVATSKOJ NEGO KOD NAS Jovana Joksimović šokirala izjavom u emisiji uživo 13:12 Vip 0
OVAKO SE SLAŽU JOVANA JOKSIMOVIĆ I ŽELJKOVA ĆERKA Isplivala istina, javnost je imala totalno drugačiju sliku, voditeljka brutalno odgovorila! 12:15 Vip 0
HAOS U EMISIJI Vedrana Rudan skočila na Jovanu Joksimović: Voziš auto od 500.000 evra, ja bih bila lepša da imam tvoje pare 07:20 Vip 0
LUKS VILA JOVANE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA OD 2.5 MILIONA EVRA Ogromne zidine, kamere sa svih strana, a tek kad vidite unutrašnjost 08:45 Vip 0
NASTAO KOLAPS KADA SE POJAVILA JOVANA JOKSIMOVIĆ! Voditeljka zablistala u leopard printu, sve oči uprte u nju! 22:27 Vip 1
GO STOMAK, A GRUDI U PRVOM PLANU Jovana Joksimović u minijaturnom topu, voditeljka nikad izazovnija 08:20 Vip 0
TO JE RAZMAŽENO, NEPRIMERENO, NEPRISTOJNO Jovana Joksimović progovorila o deci: Niko ih ne pita da li je to otežavajuća okolnost 22:20 Vip 0
OBLINE I ZATEGNUTO TELO Ovo je jedina fotografija Jovane Joksimović u bikiniju, nikada je niste videli u ovom izdanju! 16:30 Vip 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ NAKON POROĐAJA SMRŠALA 25 KILOGRAMA! Voditeljka nedavno napunila 43 godine, a ovo je tajna njenog savršenog izgleda! 07:30 Vip 0
POZNATE VODITELJKE POVEZUJE JEDNA STVAR Imaju mnogo toga zajedničkog, a evo koju strast dele 14:38 Vip 0
JOKSIMOVIĆI KARLEUŠI PRUŽILI PODRŠKU O potezu Jovane i Željka će se pričati, pevačica otkrila sve detalje! 09:30 Vip 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ PROMENILA IZGLED Pred gledaocima se pojavila u ovom izdanju, potpuno novi imidž! 11:22 Vip 0
DRUŽE, GDE GOD HOĆEŠ...HAOS U STUDIJU! Jovana pitala gosta kako da zovemo NEBINARNE osobe, izbio SKANDAL! (VIDEO) 06:00 Vesti 0
ZBOG NJE JE JOVANA JOKSIMOVIĆ POSTALA VODITELJKA Njeni roditelji nikada nisu prihvatili njenu odluku, bila je očajna 18:10 Vip 0
INTERNETOM SE ŠIRE LAŽI O JOVANI JOKSIMOVIĆ Voditeljka se odmah oglasila nakon netačnih informacija: To nije istina! 19:55 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26