UMESTO JOVANE JOKSIMOVIĆ OVA SRPKINJA JE TREBALO DA VODI EVROVIZIJU 2008. GODINE Odustala je iz samo jednog razloga, a Beograd je napustila davnih dana 18:40 Vip 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ PITALA GOSTE DA LI SE POZNATI POLITIČAR DROGIRA U studiju nastao muk, a onda usledio urnebesan odgovor 14:20 Vip 0
EVO KAKO JE JOVANA JOKSIMOVIĆ SMRŠALA 25 KILOGRAMA Jednu namirnicu nije mogla nikako da izbaci, otkrila tajnu svoje linije 19:20 Vip 0
MUK U EMISIJI UŽIVO Jovana Joksimović pred kamerama otkrila od čega boluje, o ovome je godinama ćutala 16:00 Vip 0
"DONELI SMO ODLUKU DA SE RAZIĐEMO" Otkrivena istina o rastanku Jovane i Željka Joksimovića: "Neke stvari nisu mogle da funkcionišu" 22:15 Vip 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ NAPRAVILA PRESEDAN Zbog voditeljke stao saobraćaj, Željko samo posmatrao prizor (FOTO) 13:05 Vip 0
"PONOSNA SAM JER SU I SA MAMINE I TATINE STRANE SVI BEOGRAĐANI" Jovana Joksimović progovorila o porodici: "Osećali smo se privilegovano" 07:40 Vip 0
"NIJE ZNAO DA JE U PROGRAMU" Isplivao snimak iz emisije, glumac bio van sebe, voditeljka zatečena! (VIDEO) 08:55 Vip 0
ONO ŠTO JOJ JE REKAO DIREKTOR RTS-A NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Jovana Joksimović nakon mnogo godina sve priznala: "Bila sam šokirana" 14:40 Vip 0
JAVNO PRIZNALA ŠTA JOJ JE SLABA TAČKA! Jovana Joksimović ima muke tantalove kada stigne leto, evo bez čega ne može 07:59 Vip 0
JEDINA FOTKA JOVANE JOKSIMOVIĆ U BIKINIJU! U ovakvom izdanju voditeljku nikada niste videli, muškarcima od oblina neće biti dobro! 07:00 Vip 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ NAPRAVILA HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU Pobesnela kada je ugledala ovu gošću, nepozvana je upala u studio! 07:20 Vip 0
"NIKO TE NIŠTA NIJE PITAO, NISI BOG" Voditeljka bez milosti udarila na Jovanu Joksimović, nastao haos, skandal kakav se ne pamti! 20:50 Vip 0
HAOS U EMISIJI Jovana i Željko Joksimović se posvađali pred kamerama, voditeljka napravila skandal: "Mene nije sramota" 11:49 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO JE ZARADILA OD TELEVIZIJE! Od količine prihoda Jovane Joksimović će vam se zavrteti u glavi! 14:15 Vip 0
POSLE 20 GODINA OTKRILA ISTINU! Bili su kolege i kumovi, a evo u kakvom su odnosu Jovana Joksimović i Srđan Predojević 11:00 Vip 0
RAZOTKRIVENE TAJNE JOKSIMOVIĆA! Evo u kakvim je zapravo odnosima Jovana sa Željkovom ćerkom, procurili strogo čuvani detalji! 00:20 Vip 0
PROŠLI JEDNO PORED DRUGOG KAO DA SE NE POZNAJU! Jovana i Srđan se sreli nakon godina kumstva i saradnje, svi šokirani ponašanjem! 13:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05