"DONELI SMO ODLUKU DA SE RAZIĐEMO" Ovo je istina o rastanku Jovane i Željka Joksimovića: "Neke stvari nisu mogle da funkcionišu" 09:00 Vip 3
OVO JE VILA JOKSIMOVIĆA OD 2,5 MILIONA EVRA Evo u kakvom luksuzu žive Jovana i Željko! (FOTO) 22:00 Vip 0
ZBOG NJEGA JE PUKLO PRIJATELJSTVO Evo zbog koga su se posvađale Jovana Joksimović i Aleksandra Radović! 06:30 Vip 0
OVAJ BIZNISMEN JE BIVŠI VERENIK JOVANE JOKSIMOVIĆ Ostavila ga 15 dana pred svečani čin, on utehu našao u pevačici! 20:20 Vip 0
"DONELI SMO ODLUKU DA SE RAZIĐEMO" Otkrivena istina o rastanku Jovane i Željka Joksimovića: "Neke stvari nisu mogle da funkcionišu" 09:00 Vip 0
"DONELI SMO ODLUKU DA SE RAZIĐEMO" Ovo je istina o rastanku Jovane i Željka Joksimovića: "Neke stvari nisu mogle da funkcionišu" 16:00 Vip 0
"NIJE ZNAO DA JE U PROGRAMU" Pojavio se snimak iz emisije, glumac se oduzeo, voditeljka zatečena! (VIDEO) 15:40 Vip 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ U NIKAD VIĐENOM IZDANJU! Voditeljka pokazala čime raspolaže, leto može da počne (FOTO) 19:30 Vip 0
"ŠTA ĆE MOJE DETE BEZ MENE" Jovana Joksimović priznala da živi u strahu, evo i zbog čega! 15:40 Vip 0
MUK U EMISIJI UŽIVO Jovana Joksimović pred kamerama otkrila od čega boluje, o ovome je godinama ćutala 13:45 Vip 0
JOVANA NIJE MOGLA DA PREĐE PREKO SVEKRVINIH REČI Evo zašto Željkova majka godinama ima narušen odnos sa snajom 19:20 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDA BIVŠI MUŽ ALEKSANDRE RADOVIĆ Bio i sa Joksimovićkom, zbog njega je puklo dugogodišnje prijateljstvo! 11:00 Vip 0
PUKLO PRIJATELJSTVO ZBOG MUŠKARCA! Evo zbog koga su se posvađale Jovana Joksimović i Aleksandra Radović! 10:40 Vip 0
"NIKO TE NIŠTA NIJE PITAO, NISI BOG" Voditeljka žestoko udarila na Jovanu Joksimović, nastao skandal kakav se ne pamti! 18:00 Vip 0
20 GODINA ĆUTALA, A ONDA OTKRILA ISTINU! Bili su kolege i kumovi, a evo u kakvom su odnosu Jovana Joksimović i Srđan Predojević 07:20 Vip 0
"NIJE ZNAO DA JE U PROGRAMU" Pojavio se snimak iz emisije, glumac bio van sebe, voditeljka zatečena! (VIDEO) 07:20 Vip 0
HARIS DŽINOVIĆ ŠOKIRAN Joksimovići zaratili u njegovoj emisiji: "Hoćemo da se svađamo ili se pravilmo fini pred kamerama?" 18:15 Vip 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ NAPRAVILA HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU Pobesnela kada je ugledala ovu gošću, nepozvana je upala u studio (VIDEO) 08:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0