Alo/N.S. JOVANA I ŽELJKO GLEDALI UŽIVO LIGU ŠAMPIONA Voditeljka je objavila na svom profilu fotografiju, a evo koji detalj nikome nije promakao (FOTO) 07:38 Vip 1
Alo/N.S. ODVEO JE SUPRUGU U GRAD SVETLOSTI Željko i Jovana Joksimović uživaju, a evo na čemu im svi zavide (FOTO) 09:09 Vip 0
Alo/Đ.M. OVO JE MAJKA JOVANE JOKSIMOVIĆ Samo jednom ste je videli u javnosti, a voditeljka je lepotu nasledila upravo od nje 11:13 Vip 0
Alo/T.R. OVAKVU JE NIKADA NISTE VIDELI Jovana Joksimović uslikana kod frizera, voditeljka ovako izgleda pre nego što se pojavi uživo u programu (FOTO) 09:14 Vip 5
Kurir/Alo/A.J. OVO NIKO NIJE ZNAO O ŽELJKU JOKSIMOVIĆ Melina Džinović otkrila do sada nepoznate detalje o pevaču 15:15 Vip 0
Blic/Alo/A.M. PEVAČ PROSLAVLJA 50. ROĐENDAN Jovana u miniću, a on u patikama: Žena mi je poklonila nešto jako dobro (FOTO) 21:43 Vip 0
Blic/Alo/A.J. JUBILEJ ZA PAMĆENJE Željko Joksimović slavi 50. rođendan, Jovana zadužena za gala žurku 09:41 Vip 0
Story/Alo/A.M. JOVANA I ŽELJKO BILI NA KORAK OD RASTANKA Joksimovići iskreno o usponima i padovima u braku, pričali su kako se ljubav ugasila 22:30 Vip 1
Hello/Alo/Đ.M. PRVI PUT PROGOVORILA O SKANDALU U JUTARNJEM Jovana Joksimović razočarana: Neprijatnost i pokušaj da me neko iskoristi 12:52 Vip 1
24sedam/Alo/K.G. BIO SAM MLAD, MNOGO TOGA NISAM ZNAO Željko Joksimović progovorio o roditeljstvu i prvoj ćerki Mini 22:42 Vip 0
Blic/Alo/A.M. NE MOŽE TO ŠTO JE ON SMISLIO! Jovana Joksimović priznala kako je raditi sa mužem, a otkrila i koja joj je najveća želja! 08:27 Vip 1
Informer/Alo/J.J. NE DOPADA MI SE BAŠ RAD SA JOVANOM! Željko Joksimović priznaje kako je sarađivati sa suprugom! 15:40 Vip 0
Informer/Alo/K.G. ŠOKANTNA REAKCIJA JOVANE JOKSIMOVIĆ! Voditeljka zaprepastila sve odgovorom na pitanje o elitnoj prostituciji! 14:35 Vip 3
Alo/Đ.M. OVAKO IZGLEDA OGROMNA VILA ŽELJKA I JOVANE! Pevač i voditeljka kriju oazu mira daleko od javnosti, a detalji obaraju s nogu! (FOTO) 07:32 Vip 0
Alo/A.M. MALI KOSTA JE OČEVA KOPIJA, ALI OD MAJKE JE NASLEDIO JEDNO! Pogledajte prvu fotografiju sina Jovane i Željka Joksimovića! (FOTO) 20:05 Vip 1
Alo.rs JOVANA JOKSIMOVIĆ IZBACILA ĐILASOVOG KUMA Bahati Mlađan Đorđević hteo da uređuje emisiju, a onda je nastao haos u studiju! (VIDEO) 13:04 Vesti 5
Alo/Đ.M. PRVA FOTKA JOVANE JOKSIMOVIĆ IZ NOĆNOG PROVODA! Voditeljka uživa u totalno opuštenom izdanju, a evo i ko joj pravi društvo! (FOTO) 08:33 Vip 0
najžena.rs PREPOZNAJETE LI POPULARNU VODITELJKU: Pamtimo je po Jutarnjem programu, vodila je Evroviziju, udala se za srpskog pevača 10:22
Alo/K.S. BIĆE UDAJE, MISICA PRIZNALA! Otkrila da želi Stefana Karića za ceo život, a evo i kad ulazi u Zadrugu 10:07 Vip 1
Alo/K.G. NE LIČI NA SEBE! Jovana Joksimović objavila nikada viđenu fotku sa početka karijere, jedan detalj nikome nije promakao! (FOTO) 12:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45