POZNATI POHRLILI NA PREMIJERU PREDSTAVE! Joksimovići blistaju, sve oči uprte u Prijovićku i Filipa Živojinovića! (FOTO) 09:20 Vip 0
ĆERKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA SVE OBELODANILA! Progovorila o šokantnim detaljima za koje javnost nije znala 07:00 Vip 0
''NIJE TI ONA KOMAD NAMEŠTAJA, NITI DEO OČEVINE'' Objava Vesne Joksimović ponovo diže prašinu na mrežama: ''Kad si govedo...'' 20:30 Vip 0
PRVA ISPOVEST ĆERKE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Ne želi više da ćuti, raskrinkala oca i otkrila kroz šta je prošla zbog njega! 22:21 Vip 0
LUKS VILA JOVANE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA OD 2.5 MILIONA EVRA Ogromne zidine, kamere sa svih strana, a tek kad vidite unutrašnjost 07:00 Vip 0
ZAJEDNO SMO DONELI ODLUKU DA SE RAZIĐEMO Sve o rastanku Jovane i Željka, Joksimović potvrdio vesti o krahu ljubavi! 08:00 Vip 2
NJEGOVE HITOVE SVI ZNAMO! Danas je moćan čovek u Srbiji, oženjen voditeljkom - ima televiziju i troje dece 09:36 Vip 0
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ BIO SA POZNATOM VODITELJKOM! Pevač je pre Jovane ljubio nju, o njihovoj vezi su svi brujali! 17:47 Vip 0
KREM ESTRADE NA MARAKANI BODRI ZVEZDU! Ovu voditeljku niko nije očekivao, a tu je i poznati pevač! 20:33 Vip 0
JOKSIMOVIĆI OBJAVILI SREĆNE VESTI Veliko slavlje u domu Jovane i Željka, čestitke se samo nižu 17:25 Vip 1
NIKAD VIĐENE FOTKE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Evo kako je pevač nekada izgledao, komentari samo pljušte! 11:00 Vip 0
HRVAT KOJI NAPADA SRBE IZVISIO ZBOG JOKSIMOVIĆA! Haos u Splitu, kontroverzni političar otišao zbog Željkovog koncerta 21:42 Vip 0
ĆERKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA SE JAVNO OBRATILA OCU Objavila stare fotografije, niko ne veruje kako je pevač izgledao 12:48 Vip 0
AMERI ZNAJU DA JE ZLATO NAŠE! Željko Joksimović brutalnom objavom čestitao košarkašima na velikom uspehu u Parizu! 14:05 Vip 0
SRAMOTA ME JE Željko Joksimović progovorio o braku sa Jovanom, ovo joj nikada neće zaboraviti 21:40 Vip 0
DA SAM NAPRAVIO NADALOVO KOLO, OVO SE NE BI DESILO Željku Joksimoviću uklonjen snimak na kom je Novak Đoković, Vimbldon je glavni krivac 22:15 Vip 0
OTKRIVENO GDE LETUJE MAJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Sin joj ima milione, a njen potez oduševio je mnoge! 21:24 Vip 0
JOKSIMOVIĆ NAPRAVIO "NOVAKOVO KOLO" Javnost bruji o ovom snimku, društvene mreže gore: "Bravo Željko institucijo" 20:30 Vip 0
JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OBUČENI ZAVRŠILI U BAZENU! Viralni snimak kruži mrežama, voditeljka podelila romantični trenutak! 19:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09