Alo/Đ.M. KOŠTA KAO ŠEST PROSEČNIH SRPSKIH PLATA! Seka Aleksić se pohvalila luksuzom i šokirala javnost, komentari samo pljušte! (FOTO) 10:25 Vip 0
Alo/I.G. PRAVA DOMAĆICA! Seka Aleksić ne krije da obavlja sve kućne poslove, a ovog puta pevačica uhvaćena sa peglom u rukama!(FOTO) 17:15 Vip 0
Alo/K.S. NEPREPOZNATLJIVA! Seka Aleksić pokazala kako izgleda nakon ovog zahvata, razlika je evidentna! 10:52 Vip 2
Alo/I.G. TAJNU ČUVAJU U ČETIRI ZIDA! Ovo je skriveni posao Veljka Piljikića, privatni video otkrio sve! 22:37 Vip 0
Blic/Alo/I.G. SEKA ALEKSIĆ UŽIVA NA KOPAONIKU! Pevačica na sebi nosila hiljade evra, kada se pojavila na stazi svima popadala vilica! 07:22 Vip 1
Alo/I.G. DANAS JE ZA SEKU POSEBAN DAN! Pevačica priredila slavlje povodom 2. rođendana njenog sina, a specijalna torta oduševila sve! 18:16 Vip 2
Alo! NIna Denda DVE GODINE ČUVAM MARININE PESME! Seka Aleksić otvorila dušu, pevačica progovorila o Tucakovićevoj i otkrila do sada nepoznate detalje! 07:05 Vip 0
Alo/J.M. OVAKVU JE DUGO NISMO VIDELI! Seka Aleksić se pojavila golišava na nastupu i zapalila sve prisutne svojim brutalnim stajlingom! (FOTO) 14:48 Vip 1
Alo/Đ.M. NAJBOLJA ŽURKA U GRADU! Seka Aleksić, Lexinton i Indira Colonija u klubu Kasina! 15:05 Vip 0
Alo/K.G. SEKA ALEKSIĆ NAPRAVILA PRAVU BAJKU ZA BADNJI DAN! Staklene čaše, krzno, zelenilo, na svaki detalj je mislila, a prizor je sve očarao! (FOTO) 16:36 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. POSTOJI I CENOVNIK! Otkriveno koliko Seka Aleksić zarađuje samo od Instagrama, a ova pevačica za jednu objavu uzme vrtoglavih 6.000 evra! 21:53 Vip 1
Alo/I.G. SEKA JE NA OVO DUGO ČEKALA! Radost u domu poznate pevačice, stigao dragoceni poklon! 12:20 Vip 0
Pink/Alo/K.G. PROVERAVALA JE DA LI SU MOJE GRUDI PRAVE Elma iznela šokantan detalj o koleginici, pa se dotaka i odnosa sa Cecom: Nekada je bila moj idol! 11:04 Vip 0
Alo/Đ.M. DVORIŠTE KAO IZ BAJKE! Novogodišnja dekoracija u raskošnom domu Seke Aleksić ostavlja bez teksta, a tek kada vidite kakva je jelka! (FOTO) 17:48 Vip 0
Alo.rs/D. I. SEKA OTKRILA KO JE NJEN ZAŠTITNIK Pevačica okupila porodicu i proslavila, a ovako uči decu običajima! 07:05 Vip 0
Informer MARINA TUCAKOVIĆ JE PRED SMRT NAPISALA TRI PESME ZA SEKU ALEKSIĆ! Pevačica progovorila o njihovoj saradnji, pa otkrila ovo! 22:10
Blic/Alo/K.G. PRIPREMAM PESMU KOJU MI JE PRED SMRT NAPISALA MARINA TUCAKOVIĆ Seka Aleksić o mužu, finansijama i svom izgledu! 22:46 Vip 0
Skandal/Alo/I.G. KUĆNA POMOĆNICA PROGOVORILA! Iznela sve tajne iz Sekinog i Veljkovog života! 18:19 Vip 1
najžena.rs ŠOK TRANSFORMACIJA SEKE ALEKSIĆ: Pevačica napravila drastičnu promenu frizure, nećete verovati kako sada izgleda 20:53
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26