ZURILA SI U MOJ POLNI ORGAN, A IMAŠ DEČKA! Đina Džinović na meti nepoznatog dečka: “Mislio sam da si jača riba, a furaš kepeca sa malim….” 20:30 Vip 0
OVAKO JE MELINA DŽINOVIĆ POSTALA KREATORKA! Detalje je malo ko znao, a pomogla joj je najbogatija žena sveta 19:15 Vip 0
ODNELA JE OGROMAN NOVAC, PERFIDNO ME JE IZDALA! Haris Džinović otkrio nove detalje, na ovaj način je Melina završila sa njim! 09:08 Vip 0
MELINA JE POBEGLA OD KUĆE! Haris Džinović otkrio nove detalje iz braka, pomenuo i nasilje u porodici! 18:44 Vip 0
MELINA ME JE VARALA GODINAMA, SA SINOM SE NE ČUJE! Velika ispovest Harisa Džinović, haos se nastavlja, sve obelodanio javno! 17:59 Vip 1
MELINA NAKON RAZVODA OSTAJE BEZ SKUPOCENIH STVARI? Haris otkrio sve, godinama joj kupovao luksuzne komade! 14:20 Vip 0
DRUŽI SE SA ŽENAMA LAKOG MORALA Haris ne prestaje da udara po Melini, ogolio dušu: Od tog trenutka se promenila! 13:01 Vip 0
HARIS NASTAVLJA DA URNIŠE MELINU NAKON RAZVODA! Pevač zapenio od besa: Volela je samo pare, sve sam joj kupovao 12:50 Vip 0
OTKRIVAMO ZAŠTO SE MELINA NIJE POJAVILA NA ROČIŠTU Džinovići se zvanično razveli, kreatorka izbegla suočavanje! 12:16 Vip 0
NIKAKVA JE ŽENA, SIN NE PRIČA SA NJOM! Haris Džinović se i zvanično razveo od Meline, a onda žestoko opleo po bivšoj i javno rekao sve! 12:02 Vip 2
MELINA SE NIJE POJAVILA NA PRVOM ROČIŠTU ZA RAZVOD Haris Džinović došao na sud, a od nje ni traga ni glasa 11:20 Vip 0
PRVO ROČIŠTE MELINE I HARISA Džinović prvi stigao u sud, jednu stvar nije mogao da sakrije! 11:10 Vip 0
MOLIM BOGA DA HARIS I MELINA SREDE ODNOS Aco Pejović progovorio o razvodu prijatelja: Često ga zovem 10:04 Vip 0
OVO SU SIN I ĆERKA HARISA I MELINE DŽINOVIĆ! O razvodu njihovih roditelja priča ceo region, a evo kako izgleda njihov život 23:05 Vip 0
HARIS JE MATOR, MELINA JE BILA NEZADOVOLJNA! Skandalozne tvrdnje o razvodu Džinovića, pominje i se prevara! 09:35 Vip 0
EVO KAKO JE MELINA DŽINOVIĆ NEKADA IZGLEDALA Isplivale fotografije sa početka veze sa Harisom: Zaljubljeni do ušiju! 15:24 Vip 0
MELINA ZBOG UCENE NAPUSTILA HARISA? Otkriveno zbog čega se kreatorka iselila iz vile, postavljen joj ultimatum?! 14:35 Vip 0
HARIS DŽINOVIĆ ZA ALO! O RAZVODU: Melina je polupoznata ličnost koja je ostavila mene, a time nisam izgubio baš ništa 22:28 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02