NAŠA PEVAČICA JELA HLEB I MAST, A DANAS IMA OGROMNO BOGATSTVO! Poseduje četiri stana na svoje ime, a za automobile je "pukla" 500.000 evra 18:20 Vip 0
DARA BUBAMARA PRVI PUT OTKRILA KAKO SE KARLEUŠA PONAŠALA PREMA NJOJ: "Kad bih je srela, samo bih prošla" 20:15 Vip 0
DARA BUBAMARA SE POVLAČI SA ESTRADNE SCENE? Pevaće još nekoliko godina, evo ko preuzima sve! 20:40 Vip 0
DARA BUBAMARA U CENTRU LUKSUZA Pevačicu dočekali šampanjcem, evo kako izgleda šoping na svetskom nivou! (VIDEO) 14:55 Vip 0
"TRAŽILA MI JE PARE, PA ME JE POSLE PLJUVALA" Ipslivao tajni razgovor Dare Bubamare i Dragane Mirković, oplele po koleginici! (VIDEO) 11:00 Vip 0
PEVAČICA GAĐALA FLAŠOM VODITELJA Izbio neviđeni skandal, muzičari pobegli: "Marš odavde, ti ćeš da mi kažeš" 16:10 Vip 0
OTVORENA SVESKA SA DUŽNICIMA, NA SPISKU IME OVE PEVAČICE Marini Tucaković dugovala 10.000 EVRA, 6 godina reč nisu progovorile 20:00 Vip 0
"MAMA, OZBILJNO SI ME IZNENADILA" Sin Dare Bubamare zanemeo od šoka kada je ovo čuo, nije mogao da veruje! 17:29 Vip 0
SAZNALO SE ZAŠTO DARA BUBAMARA NIJE PRIČALA SA SAŠOM POPOVIĆEM: "Čuli smo se nekoliko dana pred njegovu smrt" 18:40 Vip 0
"ZVALA ME JE NA TELEFON DA MI PLAČE" Dari Bubamari koleginica preotela pesmu, pevačica otkirla sve detalje razgovora! 11:00 Vip 0
"SIN (15) ME JE UPOZNAO SA DRUGOM" Dara Bubamara šokirala priznanjem o muškarcu, u studiju nastao muk! 22:00 Vip 0
"TRUDNA SAM!" Dara Bubamara u emisiji šokirala priznanjem: "Bila sam sa jednim dečkom i..." 22:30 Vip 0
"POMIRILI SMO SE KADA SAM SE UDALA" Dara je bila u svađi sa Sašom, samo jednom otkrila razlog 21:54 Vip 0
OVE NAŠE JAVNE LIČNOSTI SU NAJNIŽE NA ESTRADI! Evo koliko je visoka Teodora Džehverović, a ova pevačica je samo 154 cm! 20:06 Vip 0
PORUKE KOJE LEDE KRV U ŽILAMA Dara Bubamara otkrila šta joj je Saša Popović pisao pred smrt! 08:50 Vip 0
MEĐU POSLEDNJIMA SE ČULA SA NJIM Dara Bubamara otkrila šta joj je Saša Popović rekao pre samo dva dana: "Ne želim da verujem da ga nema" 08:40 Vip 0
NI ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA! Evo kako je Dara Bubamara izgledala pre svih operacija, dala 45.000 evra da bi promena lični opis (FOTO) 19:20 Vip 0
DARA BUBAMARA SAZNALA DA JU JE STARIJI KOLEGA OGOVARAO! Odmah ga pozvala i izvređala: ''Napuni bar pola Arene, pa se javi'' 15:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46