"PRVI PUT SAM PLAKALA PRED KAMERAMA" Dara Bubamara se slomila u Zvezdama Granda, a onda raskrinkala Macu Diskreciju 23:40 Vip 0
ŠOK NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA Evo šta je Dara Bubamara rekla Kebinoj bivšoj snajki, tek posle saznala o kome se radi! 16:30 Vip 0
"MUŠKARAC KOJI TETOVIRA OBRVE" Koleginica žestoko isprozivala Kebu, usred emisije mu poručila: "To nije normalno" 11:10 Vip 0
DARA BUBAMARA KUPILA STAN OD HONORARA IZ ZVEZDA GRANDA Za luksuznu nekretninu dala basnoslovnu cifru, ovo su detalji 10:15 Vip 0
"BILA JE U PIĆU, NIJE IMALA SVEST ŠTA PRIČA" Vesna Đogani žestoko potkačila pevačicu, evo šta kaže o sukobu sa njom 15:00 Vip 0
POČEO DA ZARAĐUJE SA 13 GODINA Daru Bubamaru iznenadio sin Kosta, evo koliko para joj je uplatio na račun 19:59 Vip 0
"KAO KOBASICA U MREŽI, KIPI SA SVIH STRANA" Boki 13 urnisao poznatu pevačicu: "Dobro je rekla Karleuša" 07:46 Vip 0
ŠTA ĆE DARA BUBAMARA REĆI? Mili stao pred kamere, pa o pevačici izustio samo jedno, niko nije očekivao njegove reči 14:00 Vip 0
EVO ŠTA CECA I DARA RADE IZA KAMERA NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA Isplivao njihov zajednički snimak! (VIDEO) 19:50 Vip 0
USRED EMISIJE PALA KAO POKOŠENA! Dara Bubamara se srušila, Ceca Ražnatović hitno reagovala (VIDEO) 11:00 Vip 0
ZVEZDE GRANDA TEK POČELE, A VEĆ NASTAO HAOS Ceca Ražnatović otkrila detalje sa snimanja: "Svađaju se, a ja potpaljujem" 14:15 Vip 0
DARA BUBAMARA DOŠLA NA SNIMANJE ZVEZDA GRANDA, PA NAPRAVILA HAOS Ispred studija je svi gledali zbog jedne stvari, to nije radila čak ni Karleuša! 14:42 Vip 0
"ANA I RALE ĆE SE SUTRA POMIRITI, DŽABE JE POKAZIVALA MODRICE" Pevačica oštro o skandalu koji trese region: "Jako mi je žao kad sam videla da je dobila batine, ali..." 16:30 Vip 0
PUKLA PRAVO BOGATSTVO NA LETOVANJE Dara Bubamara iskeširala vrtoglavu sumu novca, pogledajte kako uživa na Mikonosu! (FOTO) 09:40 Vip 0
DARA BUBAMARA PEVALA U ZATVORU Grlila se i ljubila sa robijašima: "Normalno je, kao u domu kulture" 18:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46