VODITELJ "ZVEZDA GRANDA" OPTUŽEN ZA NASILJE, PA POBEGAO IZ SRBIJE Za njim je raspisana poternica, progovorio o povratku! 07:40 Vip 0
VODITELJ ZBOG GLUMICE MOMENTALNO NAPUSTIO EMISIJU Ovo pitanje bilo je dovoljno za haos u studiju 08:20 Vip 0
"SELJAČINO PRIMITIVNA, U KOM VEKU TI ŽIVIŠ?" Voditelj u programu uživo zgrozio naciju, ono što je rekao o ženama izazvalo bes, digli se i muškarci (VIDEO) 08:15 Vip 0
POZNATI VODITELJ DONEO ŠOK ODLUKU! Nakon toliko godina morao je da preseče: "To će zauvek ostati velika tuga u mojoj duši" 23:00 Vip 0
PEVAČICA GAĐALA FLAŠOM VODITELJA Izbio neviđeni skandal, muzičari pobegli: "Marš odavde, ti ćeš da mi kažeš" 16:10 Vip 0
VODITELJ DNEVNIKA RASKRINKAO DEŠAVANJA NA RTS Nije više mogao da ćuti, ispričao sve o privilegijama na Javnom servisu! 13:50 Vip 0
ŽIKA ŠARENICA PROMENIO PROFESIJU Poznati voditelj napravio drastičan potez nakon penzionisanja! 01:40 Vip 0
NEKADAŠNJI VODITELJ RTS PRIZNAO DA SE BAVI PROSTITUCIJOM Vodio je vesti, a sada je neprepoznatljiv, oblači se kao žena i prodaje svoje telo (FOTO) 12:05 Vip 1
"OBMANJIVAO ME JE 10 GODINA" Voditelja bivša žena nakon razvoda tužila, tvrdi da ni jedna žena sa njim ne bi mogla da opstane! 15:15 Vip 0
VODITELJ ŠMRČE U PROGRAMU UŽIVO Pogledajte trenutak koji je šokirao gledaoce, iz produkcije mu doneli ovo (VIDEO) 11:25 Vip 0
VODITELJI JUTARNJEG SE ZACENILI OD SMEHA! Otvorili novine usred lajva i počeli da se kikoću, produkcija odmah pustila reklame (VIDEO) 17:10 Vip 0
VODITELJ DNEVNIKA RASKRINKAO DEŠAVANJA NA RTS Nije više mogao da ćuti, ispričao sve o privilegijama na Javnom servisu! 08:05 Vip 1
MISTERIOZNA SMRT ČUVENOG SRPSKOG VODITELJA LEDI KRV U ŽILAMA Vadio pištolj u sred dnevnika, gledao u pasulj, skončao je na jeziv način! 20:40 Razonoda 0
UMRO POZNATI VODITELJ Od države je dobio posebno priznanje, kolege u šoku zbog Filipove smrti! 16:07 Vip 0
UBIO SE BRAT MILANA MILOŠEVIĆA Voditelj se javno oglasio: "Danas je težak dan za majku i mene" 15:15 Vip 0
SAZNALO SE SVE O OBRAZOVANJU SRĐANA PREDOJEVIĆA Ove detalje javnost nije znala, evo šta je završio poznati voditelj! 14:05 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
POČELO JE! "NAPRAVILI SMO ALTERNATIVNE PUTEVE, OBEZBEDILI ZALIHE": Ukrajinska vojska poslala poruku ruskoj strani 22:43 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK OTKRIVA DRAMU: Problemi tresu Bika i Škorpiju, Rak u DIREKTNOM OKRŠAJU, a ovaj znak traži spas u tišini! 21:13 Razonoda 0