Alo/E.B. PREMINUO POZNATI VODITELJ Tragične vesti pokorile svet, svi zanemeli od šoka, pronađen mrtav u 67. godini! (FOTO) 09:49 Vip 0
Alo/N.D. OTVARAN MI JE GRUDNI KOŠ Peja nakon operacije drastično smršao, a sada je otkrio detalje zdravstvarnog stanja i priznao da jednu stvar i dalje mora da nosi 11:40 Vip 0
Mondo/Alo/N.D. VODITELJU SE UŽIVO U PROGRAMU KOČILA RUKA Ispadala mu olovka, nije znao šta ga je snašlo, a kada je završio u bolnici usledio je šok! 14:20 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. "RAZMIŠLJAO SAM O SUROGAT MAJCI" Voditelj Granda doneo šok odluku, ne želi potomstvo, a sve što ima će ostaviti njemu! 12:55 Vip 0
Blic/Alo/A.J. SVE MI SE SKUPILO Milan Milošević otkrio detalje odlaska sa televizije, pa priznao zbog čega se nikako ne bi vratio 16:15 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. SKANDAL Nakon što je Milan Miloševi optužio Acu Lukasa da mu je pretio, oglasio se pevač i sve otkrio! 11:48 Vip 0
Hype Tv/Alo/A.J. OTVORIO DUŠU Milan Milošević otkrio najintimnije detalje iz svog života, kao i razlog odlaska sa televizije 21:30 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. "REZOVI NA GRUDIMA I NA OBE NOGE" Peja otkrio kako se oseća nakon operacije srca, doktorka ga je zamolila samo jednu stvar! 10:40 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. LOŠE VESTI O DARKU TANASIJEVIĆU Voditelju pozlilo, evo u kakvom je stanju! 17:09 Vip 2
Blic/Alo/B.S. PEJA SE OGLASIO NAKON OPERACIJE Voditelj se rasplakao kada je ugledao koliki su mu rezovi na grudima i nogama 19:55 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. PEJA OPERISAO SRCE Otkrivamo kakvo je zdravstveno stanje poznatog voditelja 13:46 Vip 0
Blic/Alo/B.S. RAZBIO FLAŠU PA KRENUO NA VODITELJA MILANA KALINIĆA Drštvene mreže su se usijale komentarima (VIDEO) 19:35 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. "VEČNA MU SLAVA" Voja Nedeljković se oprostio od svog prijatelja Tanasija Uzunovića emotivnom porukom (FOTO) 09:35 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/B.S. MAŠAN LEKIĆ POSTAJE OTAC PO TREĆI PUT Roditelji objavili srećne veste, evo kog je pola beba (FOTO) 07:15 Vip 0
Blic/Alo/B.S. MILAN KALINIĆ OTKRIVA KAKO VASPITAVA DECU: "Moraju da se borie sa nepravdama u životu" 12:20 Vip 0
Alo/N.D. ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE Milan Marić zamešao kukovima i zatresao guzom, urnebesno (FOTO) 21:23 Vip 0
Alo/N.D. U DRUŠTVU HOLIVUDSKE ZVEZDE Srpski voditelj otputovao u Pariz i sreo Leonarada Dikaprija, njegova reakcija je hit (VIDEO) 19:27 Vip 0
Alo/E.B. SKORO NIKO NIJE ZNAO Naša glumica je žena bivšeg voditelja dnevnika rts-a, bićete u šoku kada vidite ko je u pitanju! (FOTO) 22:40 Vip 0
Alo/N.D. O LAPSUSU MILANA MARIĆA BRUJE DRUŠTVENE MREŽE Tokom druge polufinalne večeri glumac je uradio nešto neočekivano (VIDEO) 14:35 Vip 0
Alo/E.B. ŠOK SCENA Voditelj bacio zmiju na takmičarku, ona van sebe izrevoltirana napustila prostoriju, prisutni zanemeli, skandalčina! (FOTO) 22:45 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
HITNO OBAVEŠTENJE NAKON VESTI O ČERNOBILJU Oglasili se iz srpskog Direktorata za radijacionu sigurnost o zračenju u Srbiji 16:04 Vesti 1
KAFA U BORBI PROTIV STARENJA Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi 17:32