Blic/Alo/N.D. "DANAS SAM BILA NA PREGLEDU" Luna Đogani otkrila detalje druge trudnoće, evo kada će se poroditi! 12:30 Vip 1
Alo!/Telegraf.rs BELIVUK I DRAGANIĆ BILI LICEM U LICE U SPECIJALNOM SUDU Otkriveni jezivi detalji o ubistvima u "kući strave'' 15:16 Hronika 0
Alo!/24sedam PRVA ŽRTVA BELIVUKOVOG KLANA - SUROVO LIKVIDIRAN PRE 4 GODINE Mihajlovićevo telo spalili na lomači od guma u Surduku! 20:05 Hronika 0
Alo/E.B. LUNA ĐOGANI PRED KAMERAMA PROGOVORILA O RAZVODU Otkrila i šta joj je Anabela uradila nakon izlaska iz rijalitija, a evo kakvi su joj planovi! 22:33 Vip 0
Alo/A.J. EVO ŠTA SE ZAPRAVO DOGODILO NA LUNINOM ROĐENDANU Anabela sve obelodanila, ovo je prava istina 19:00 Vip 0
Alo/E.B. LUNA ĐOGANI ŠOKIRALA IZJAVOM O SLOBI RADANOVIĆU Otkriveno i u kakvom su odnosu, priznala jedno! 10:27 Vip 0
Blic/Alo/E.B. "PREPLAKALA SAM CEO DAN" Luna Đogani na kraju sve priznala, razvezala jezik i o razvodu sa Markom Miljkovićem, više ne može ništa da krije! 09:08 Vip 0
Blic/Alo IZMISLILI RAZVOD KAKO BI ZARADILI NOVAC Marko i Luna na stubu srama, oglasili su se oni i raskrinkali ih! 14:00 Vip 0
Alo/N.D. "LUNA NIJE TU, PRESELILA SE" Marko Miljković se oglasio i otkrio sve o razvodu sa Đoganijevom, fanovi u šoku 07:16 Vip 0
Alo!/Mediji I DANAS OČI U OČI Hrvatin progovorio o pripremi za ubistvo Ljepoje, Miljković poručio: Jedini folirant si ti! 14:58 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs HRVATIN O OTMICI I JEZIVOM UBISTVU MITIĆA Reči od kojih su svi prisutni u sudnici Specijalnog suda zanemeli 09:26 Hronika 0
Blic/Alo/E.B. ADAM ĐOGANI RASKRINKAO LUNU I MARKA Ne može više da ćuti o njihovom razvodu, konačno rešio da razveže jezik i otkrije pravu istinu! 19:02 Vip 1
Alo!/Tanjug USTANIČKA POD OPSADOM Hrvatin nastavlja svedočenje: U Specijalni sud dovezeni pripadnici Belivukovog kriminalnog klana 14:27 Hronika 0
Alo!/Tanjug MILJKOVIĆ DANAS NASTAVLJA DA ISPITUJE HRVATINA Još jedan dan suđenja kriminalnoj grupi Belivuk-Miljković 07:33 Hronika 0
Alo/O. G. K. PROGOVORILI O BRAKU Nakon glasina da se razvode, Luna i Marko se obratili fanovima 01:00 Vip 3
Alo!/Mediji PODIGAO PRAŠINU! Hrvatin pomenuo Miru "poštarku", navodno se tajno sastajala sa Miljkovićem? 11:45 Hronika 0
Republika/Alo/B.S. PONOVNO OGLAŠAVANJE MARKA I LUNE Pokazali da su spremni na sve, uhvaćeni na delu 23:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
KAFA U BORBI PROTIV STARENJA Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi 17:32