"SVE BIH VAS ZAPALILA, ZA KOSU BIH TE IZVUKLA!" Goca Tržan zapenila u emisiji, žestoko napala voditeljku: "Jesi li ti, bre, normalna?!" 21:15 Vip 0
BUJNE GRUDI, IZREZ DO PUPKA! Luna Đogani otišla sa Markom i ćerkama na more - zasenila sve na plaži izgledom (FOTO) 20:59 Vip 0
"PREVARIO ME JE SA ANITOM STANOJLOVIĆ" Luna Đogani priznala, sve se desilo nakon njenog gostovanja u emisiji! 17:40 Vip 0
POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA VIKENDICA MARKA I LUNE Dnevna soba veličine stana, kamin, bazen i kapija na dugme! 11:20 Vip 0
LUNA ĐOGANI NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRUDNOĆI Zvaće se Luka, evo šta je otkrila o nasledniku 20:55 Vip 0
ŽENA SLOBE RADANOVIĆA DALA SVOJ SUD Otkrila ko je bolji čovek što se nje tiče - Kija Kockar ili Luna Đogani? 10:25 Vip 0
SIGURNOSNE KAMERE ISPRED VRATA STANA SNIMILE UŽASAN PRIZOR Luna i Marko u Turskoj otkrili šta se dešava ispred doma (FOTO) 09:42 Vip 0
"ZNAM DA SLOBA ZNA DA SAM DOBAR ČOVEK" Luna Đogani konačno progovorila o Radanoviću, a onda ju je prekinuo Marko Miljković, evo šta mu je poručio! 21:00 Vip 0
ZAVRŠILA U KREVETU SA MARKOM I POKUŠALA DA JOJ UNIŠTI BRAK Luna sada povukla šokantan potez, ovome se niko nije nadao! 14:20 Vip 0
"SVE BIH VAS ZAPALILA, ZA KOSU BIH TE IZVUKLA!" Goca Tržan urla na voditeljku, haos u emisiji: "Jesi li ti, bre, normalna?!" 15:45 Vip 0
"DOŠLA JE U PRAVOM TRENUTKU I SPASILA ME" Luna Đogani porukom rasplakala sve, Marko uz nju: "Moj novi početak, moj novi život..." 10:10 Vip 0
''ZAJEDNO ILI JA SAM'' Marko Miljković javno zamolio narod da pomognu, fotkao se ispred ruševina manastira Milentije 18:59 Vip 0
"SKRNAVE VAŠU PRAVU LJUBAV LAŽNIM PRIČAMA" Luna Đogani nakon ovih reči zanemela, Osman Karić nikad iskreniji! 09:20 Vip 0
"VARATE SA ŽENAMA KOJE..." Kija Kockar poslala jasnu poruku nakon što je Sloba rekao da je Luna bolji čovek od nje! 21:30 Vip 0
KAKO ĆE DECI DA OBJASNI DA JE BILA LJUBAVNICA U RIJALITIJU? Luna Đogani prvi put odgovorila na pitanje o Slobi, posle toliko godina istina je tu 11:15 Vip 0
"ZVUČI KAO DA MU I DALJE TREBA PUBLIKA" Kija Kockar brutalno nakon što je Sloba izjavio da je Luna bolji čovek od nje 23:00 Vip 1
"TO ME UBIJA, LOŠE SE OSEĆAM..." Luna Đogani u strahu za svoje ćerke, u sve umešan Sloba Radanović 23:05 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46