DRŽE SITIM I ŠTITE OD BOLESTI Nema boljih namirnica od ovih, nutricionisti ih preporučuju jednoj grupi ljudi 18:32
PROTEINI SU ,,MAČ SA DVE OŠTRICE" Odlični za mršavljenje, ali u ovom slučaju mogu da naprave haos 09:05
NAJELI STE SE CRNOG LUKA? Ovaj sastojak briše zadah kao gumicom – svi ga imamo u kući, a ne košta skoro ništa! 12:00 Razonoda 0
MA KAKVI SUPLEMENTI U namirnici koju Srbi obožavaju ima najviše magnezijuma, rešite se umora za čas 09:35
NIJE SAMO PILETINA Evo koje namirnice su bogate proteinima, mogu da posluže kao obrok, piće i dezert 10:26
IMAO JE 163 KILOGRAMA, A ONDA SE PREPOLOVIO Ovo je dijeta Viktora Živojinovića uz pomoć koje je smršao 70 kilograma! 08:15 Vip 0
POJEDITE JE PRE SPAVANJA Zasitna žitarica topi kilograme kao od šale, najukusnija je kada se spremi ovako 21:30
SRPKINJA ZBOG GOJAZNOSTI NE MOŽE NI DA SE ISTUŠIRA Prejeda se krišom i moli Boga da ne umre, samo jedna stvar može da joj promeni život! 20:45 Razonoda 0
''BOLI ME SVAKI POKRET, GLAD ME BUDI NOĆU'' Fitnes influenser probao dijetu iz PAKLA, iskusio jezive psihičke i fizičke posledice! (VIDEO) 16:52 Razonoda 0
HRANA KOJU SRBI OBOŽAVAJU SKRAĆUJE ŽIVOT Ako želite da doživite starost, odmah izbacite ove namirnice iz kuhinje! 10:30 Razonoda 0
NIJE SAMO GOJAZNOST Ova vrsta hrane može da poveća rizik od smrtonosne bolesti, rezultati su šokantni 20:34
USPORAVA STARENJE I TOPI MASTI Mediteranska namirnica je stvar koja je potrebna vašem telu, bogata je ovim vitaminom 08:32
TELO MRZI OVU HRANU Provereno najgora stvar koju možete uneti u svoj organizam, posledice su katastrofalne 17:04
VIŠE NE GLUMI LUDILO Evo kako izgleda ishrana Gvinet Paltrou, godinama jela samo zrnevlje, a sada je skroz druga priča 10:05
ANA JEDE OVO SVAKOG DANA Čuvena urednica jutro počinje kao i Srbi, a svoju omiljenu hranu smaže za manje od 15 minuta 12:04
ŽELITE DA IZGLEDATE SAVRŠENO NA PLAŽI? Ne morate se odreći slatkiša, ovako možete ostati FIT i uživati u desertima! 17:40 Razonoda 0
SAVEZNIK ZDRAVLJA SRCA Ove namirnice obavezno uvrstite u svakodnevnu ishranu, počnite od ovog obroka 21:02
OVA TRI SRBINA SU ZNALI TAJNU DUGOG ŽIVOTA Ovako su se hranili Patrijarh Pavle, Tesla i Jerotić - jedno pravilo im je svima bilo zajedničko! 13:20 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 09:42 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06