LIDIJA VUČIĆEVIĆ OSRAMOTILA REDITELJA PRED SVIMA Napravila scenu, pa izgubila ulogu "Terao me je da se skidam!" 15:20 Vip 0
NAŠA GLUMICA SE RAZVELA PO DRUGI PUT: "Najteže je bilo deci, nisam znala kako da im objasnim" 12:10 Vip 0
EN HATAVEJ OTKRILA DA JE NA SNIMANJE NASTAVKA "ĐAVO NOSI PRADU" PONELA JEDAN PREDMET Misli da joj donosi sreću - evo zbog čega 12:40 Razonoda 0
HELEN MIREN PROSLAVILA 80. ROĐENDAN Najavila je i premijeru filma sa Pirsom Brosnanom - pravu poslasticu za ljubitelje trilera 16:30 Razonoda 0
POSLE SKANDALA I PAUZE, AMBER HERD SE VRAĆA GLUMI U ovakvoj ulozi je publika još nije videla 18:50 Razonoda 0
KELI RAJLI PROSLAVILA ROĐENDAN Mladolika zvezda serije "Jeloustoun" uskoro će se pojaviti u novoj ulozi - evo o čemu se radi 14:30 Razonoda 0
NA PUT NOSI 2 PARA GAĆA Glumica zgrozila publiku priznanjem, svi se krste, ali ona ima pametan razlog 20:02
"PARALISANA SAM OD BOLA" Glumici majka umrla na rukama, emotivnim rečima se oprostila od nje! 12:20 Vip 0
LIDIJA VUKIĆEVIĆ PRVI PUT JAVNO O LJUBAVI Glumica priznala da ima partnera, pa otkrila šta nikako ne trpi: "Toga mi je preko glave!" 19:40 Vip 0
SAMO OD JEDNE SERIJE JE ZARADILA 230.000 EVRA! Uspela nešto što niko nije, ona je najplaćenija glumica u Srbiji 09:10 Vip 0
MIRKA VASILJEVIĆ NA POROĐAJIMA TRPELA NESNOSNE BOLOVE Glumica šokirala iskrenim priznanjem! 22:00 Vip 0
SKARLET JOHANSON JE GLUMICA SA NAJVEĆOM ZARADOM U HOLIVUDU Od sume će vam se zavrteti u glavi 23:10 Razonoda 0
CELA SRBIJA JE PLAKALA Glumica tragično preminula pre 5 godina, njen sin i dalje vuče traume, svi pamte ovaj trenutak 15:30
DANAS SLAVI 101. ROĐENDAN Živa legenda se oseća kao devojčica bez obzira na godine, i dalje obožava jednu stvar 18:30
BILA JE ZVEZDA '90-IH Srbija je pamti kao nasmejanu devojčicu velikog srca, a sada je odrasla žena i izgleda ovako 20:34
MERIL STRIP PROSLAVILA 76. ROĐENDAN Jedna je od najhvaljenijih i najplaćenijih glumica svih vremena - za 5 minuta u ovom filmu zaradila je 3 miliona dolara 22:30 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26