JANJUŠ U SUZAMA Bolnom objavom pokazao koliko pati, objavio nikad viđenu fotografiju iz porodičnog doma 11:04 Vip 0
TRESE SE BELA KUĆA OD ANELI I JANJUŠA U spavaćoj sobi nastao karambol, ona mu uputila gomilu uvreda! 19:20 Vip 0
JANJUŠ UŠAO U ELITU! Pogledajte reakciju Aneli Ahmić, usledio šok, nije ni slutila da će se ovo desiti (VIDEO) 17:35 Vip 0
JANJUŠ ULAZI U ELITU 8! Otkrio detalje, evo kada će se useliti na imanje, njemu se posebno obratio! 08:15 Vip 0
(FOTO) ''TO JE BILA LJUBAV'' Milica Veličković se istopila u zagrljaju drugog muškarca, Terzi ovo neće prijati ako vidi 08:39 Vip 0
JANJUŠ UHVAĆEN U PROVODU SA NOVOM DEVOJKOM! Dohvatio je pred svima, nije mogao da se suzdrži (VIDEO) 12:40 Vip 1
JANJUŠ SE JAVNO OBRATIO ENI Objavio zajedničku fotografiju, pa iznenadio priznanjem: Posle svega... 14:40 Vip 0
PLANIRALI SMO DETE, DEVOJČICA JE! Janjuš otkrio detalje Enine trudnoće, ovo niko nije očekivao! 08:50 Vip 0
"PRESTANI, NEMOJ DA ME DOVODIŠ U SITUACIJU...!" Janjuš pokušava da priđe Maji Marinković, oglasila se i sve priznala! 07:40 Vip 0
JANJUŠ JE NJOJ JAVNO PRIZNAO EMOCIJE Svi su u čudu zbog njene reakcije, voditelj nije krio detalje! 18:00 Vip 0
"JANJUŠE, ODRONU" Sramne reči bivšeg učesnika o preljubi u Eliti, sve vreme se smeje i izgovara ovo! 20:00 Vip 1
HTELI SMO SAMO DA JE OPALIMO! Skandalozne reči Janjuša o Aneli Ahmić, nakon toliko vremena priznao sve! 20:23 Vip 1
KAKO SE OSEĆAŠ KAD JE MAZI I LJUBI? Sramne reči Janjuša na račun Terzine prevare, Milici poručio: On je kralj! 10:45 Vip 1
PRVO OGLAŠAVANJE JANJUŠEVOG BRATA NAKON OPERACIJE Boris je nedavno otklonio tumor, sada otkrio kako se oseća! 12:45 Vip 0
JANJUŠ POKRENUO PRIVATAN BIZNIS Svi su se nadali da ulazi u Elitu 8, on sada šokirao objavom, evo o čemu je reč 08:35 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05