OVAKO JE IZGLEDAO JANJUŠEV PRVI SUSRET SA ANELINOM ĆERKOM Otkriveni detalji razgovora, spremio i poklon za malu Noru! 10:29 Vip 0
RASKRINKANA ANELI AHMIĆ U programu uživo se uključila njena sestra, otkrila šta joj je Janjuš priznao! 09:43 Vip 0
ANELI ZAJECALA NA SAV GLAS OD MUKE Ne može da dođe sebi nakon razgovora sa Janjušem, otkrila javno i šta joj je rekao u lice 09:13 Vip 0
NE ŽELIM VIŠE DA JE SPOMINJEM: Janjuš pobesneo na pitanje o Eni, njegova reakcija šokirala ukućane! 08:45 Vip 0
ZBOG OVOGA MAJA NE MOŽE DA PREŽALI JANJUŠEVOG BRATA Otkriveno u kakvom su odnosu bili, dokaz isplivao u javnost! 08:15 Vip 0
JANJUŠ IMAO INCIDENT U JEKU TRAGEDIJE Na ovo je morao da reaguje, a ona je bila sa njim sve vreme! 07:45 Vip 0
JANJUŠ OTPISAO ANELI ZA SVA VREMENA Palo prvo suočavanje: Ti si lažov, više nemaš moje poštovanje! 09:30 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ PRIŠLA JANJUŠU Lije suze, ne može da sakrije tugu, a njegova reakcija kida dušu 23:34 Vip 0
MILJANI KULIĆ POZLILO Slomila se zbog Janjuševe tragedije i smrti brata, ne može da stoji na nogama 23:24 Vip 0
"MOJ BRAT SE OBESIO..." Janjuš progovorio o potresnim detaljima, učesnici ne mogu da zaustave suze: Tog jutra me je zaboleo vrat 22:53 Vip 0
IZGUBIO SAM MLAĐEG BRATA: Janjuš ušao u Elitu i saopštio sve učesnicima, potresne scene u Beloj kući, Maja zajecala 22:32 Vip 0
PLAČE JANJUŠ, PUBLIKA, NOVINARI Tužne scene u studiju, progovorio o preminulom bratu i slomio se: Najviše sam ga voleo... 22:24 Vip 0
JANJUŠ STIGAO U ŠIMANOVCE! Zaplakao u studiju, ne može da zadrži suze, izustio samo ovo, bolne scene 22:11 Vip 0
OTKRIVENO GDE SE NALAZI JANJUŠ U jeku navoda da se vraća u Elitu uhvaćen na ovoj lokaciji i to u ženskom društvu! 16:22 Vip 0
NAJAVLJEN JANJUŠEV POVRATAK U RIJALITI Informacija saopštena takmičarima, evo kako su reagovali! 10:05 Vip 0
PORODICA ANELI AHMIĆ KONTAKTIRALA JANJUŠA? Sestra i majka napravile opšti haos, sve se saznalo, ovo niko nije očekivao 22:30 Vip 0
ANELI SA CIMEROM RAZMENJIVALA NEŽNOSTI Ahmićeva u emisiji uživo na stubu srama, sve otkriveno javno, Janjuš će napraviti haos 12:30 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
BOKAN O NAPADU NA DEČAKA IZ KRALJEVA To pokazuje svu strahotu efekata blokaderske priče, u poslednjih godinu dana otvoren lov na ljude 14:13 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 13:59 Vesti 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35