ZLATNI RETRIVER PRVI PUT VIDEO KRAVE Ne veruje svojim očima - pogledajte tu reakciju 20:10 Razonoda 0
ZLATNI RETRIVER USPEŠNO SAVLADAO STRAH OD MOSTA Prestao je da se trese kao prut kada je njegov vlasnik uradio jednu stvar 21:00 Razonoda 0
ZLATNI RETRIVER JE ODRASTAO, ALI JE JEDNA NAVIKA OSTALA ISTA Ljudi na mrežama potpuno razneženi - milion i po ljudi pogledalo snimak 13:50 Razonoda 0
ZLATNI RETRIVER SLATKO NASMEJAO LJUDE Ima žarku želju da pomogne vlasnici u sastavljanju kreveta, ali mu nikako ne ide 15:21
NEZASITA MAZA Pas se ljuti kao malo dete kad vlasnica prestane da ga češka, prosto je neodoljiv! 17:46
PAS POMAŽE VLASNIKU DA POPRAVI AUTO Ljudi crkavaju od smeha dok gledaju šta radi ovaj zlatni retriver! 16:07
ISTOPIĆE SE I NAJTVRĐA SRCA OD OVOG PRIZORA Ono šta je zlatni retriver uradio za devojčicu odmah tera suze na oči 21:17
ZLATNI RETRIVER UBIO TROGODIŠNJU DEVOJČICU! Pas je bačen sa terase petog sprata pravo na dete koje je šetalo sa majkom (VIDEO) 17:03 Vesti 0
URNEBESAN SNIMAK Zlatni retriveri nasrtali jedan na drugog, pa videli vlasnicu i uradili OVO (VIDEO) 17:00 Razonoda 0
NE GLEDAJTE AKO IMATE OSETLJIVU DUŠU Vlasnica je psu rekla da ne ide s porodicom na odmor, njegova reakcije cepa srce 19:49
ZLATNI RETRIVER PRVI PUT VIDEO OVO, NJEGOVA REAKCIJA POSTALA HIT Presladak snimak kruži mrežama, njegovoj sreći nema kraja (VIDEO) 22:00 Razonoda 0
OVAKO IZGLEDA ZLATNI RETRIVER KAD POBESNI Urnebesna reakcija na paradajz koji ne podnosi (VIDEO) 22:01 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0