NAJSKUPLJA PAPRIKA NA SVETU RASTE U RAŠKOVIĆU Dušanu baka dala ideju za biznis, sad gaji povrće koje prodaje 25.000 dolara po kilogramu 09:38 Razonoda 0
KOME SE MOLITI ZA NOVAC? Otac Predrag Popović lično se uverio u čuda sveca koji mu je promenio život 12:23 Razonoda 0
TAJNI DIL PLENKOVIĆA I ŠOLAKA! Državni vrh Hrvatske direktno se mešao u uređivačku politiku Junajted medije 20:21 Vesti 0
KUPILA NOVU KUĆU I ZATEKLA NEŠTO ŠTO JE POTPUNO ŠOKIRALO Neće vam biti dobro kad vidite šta 12:55 Razonoda 0
STAVITE U VODU OVU BILJKU...Travar Jovo sa Romanije ostavio narodu recepte koji skidaju muke – pritisak, sinusi i bolna kolena nestaju 08:46
"SRBIJA NESIGURNA? NE BIH REKLA!" Španjolka u Palanci našla muža i dom, ali jedna naša navika je ostavila bez teksta 19:50 Razonoda 0
SUTRA JE 9.9 MAGIČNI DATUM Zovu ga danom ogledala donosi sreću, evo šta je potrebno da uradimo 14:42 Razonoda 0
"E, OVO JE BRAT!" Na sestrinoj svadbi uručio joj je poklon zbog kojeg su svi gušili u suzama 13:22 Razonoda 0
PROFESIONALNI KUVARI NIKAD NE KORISTE BRAŠNO KAD PRŽE RIBU Dodaju 1 sastojak, ne upije ni trunku ulja, a bude ukusnija i hrskavija 14:28
SVET SE DIVIO NJIHOVOJ LEPOTI, A SADA IH ŽALI Kako nekad čudesne bliznakinje izgledaju danas na pragu 40-te 13:51
NOĆ U RESTORANU PREŠLA U HOROR Konobar je počeo da je proganja – ‘Lik me nije hteo pustiti’ 11:15 Razonoda 0
BOSANKA UHVATILA MUŽA SA DRUGOM NA ROĐENDAN "Plakao je, molio da mu se vratim, ali tad je bilo kasno“ 09:53 Razonoda 0
KAKO JE BESKUĆNIK PROMENIO ŽIVOT DOKTORU IZ SRBIJE Svaki dan sam ga sretao, a onda mi je ostavio ceduljicu i nestao 08:08 Razonoda 0
DEVOJKA SNIMILA ŠOKANTAN VIDEO Saznala da je momak vara, pa mu "zapržila čorbu", "ti si ženo kraljica osvete" 14:49 Razonoda 0
VIDI NAS SAMO KAD MU TREBA NOVAC Roditelji se odrekli sina "preko novina", "ne postoji više za nas" 14:04
OVO SU NAM PRIČALE NAŠE BAKE Evo šta po narodnom verovanju znači kad udarimo laktom o sto 09:41 Razonoda 0
NAJTAČNIJI SLOVENSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR Tri znaka čekaju sudbinski lomovi, a jedan neverovatno bogatstvo! 20:55 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45