DADILJE KOJE KRIJU TAJNE VINDZORA Odrekle su se sopstvene dece i brakova da bi podigli članove kraljevske porodice 12:44
BIO JE TO NAJDIRLJIVIJI TRENUTAK Objavljeni su do sada nepoznati detalji sahrane princeze Dajane 21:17
Najžena.rs IMAJU POSEBNU TRADICIJU Evo kako KRALJEVSKA porodica proslavlja DOČEK, a jedna stvar je OBAVEZNA! 20:01
K.Ć KEJT ŽELI PO SVAKU CENU DA GA ZAUSTAVI Princ Hari će u svom dnevniku otkriti skandalozne informacije o Vilijamovom braku!? 10:00
"ONA JE TAKO ŠARMANTNA I LJUBAZNA" Kejt Midlton je osvojila svet svojim božićnim koncertom, sela za klavir i zablistala (VIDEO) 10:26
KO JE BILA "KRALJICA MAJKA"? Mrzela je princezu Dajanu, a Hitler ju je nazvao "najopasnijom ženom u Evropi" 15:38
Najžena "SRAMOTA, SRAM VAS BILO" Princ Hari i Megan Markl FOTOŠOPIRALI DECU, javnost se razbesnela, a evo i DOKAZA! (FOTO) 19:23
Alo/Đ.M. PRINC HARI I MEGAN MARKL POKAZALI NASLEDNICU! Fotografija obišla ceo svet, par izgleda nikad srećnije nakon brojnih skandala i svađa! 08:23 Vip 0
FOTOGRAFIJA KOJA JE ZA PAR MINUTA OBIŠLA SVET Po prvi put su princ Hari i Megan pokazali svoju ćerku Lilibet 19:53
KORONAVIRUS JE PONOVO OSUJETIO KRALJIČINE PLANOVE Elizabeta II još jednom otkazala važno okupljanje, svi su zabrinuti zbog ove situacije 16:20
UZNEMIRUJUĆE VESTI STIŽU IZ BRITANIJE Kraljica Elizabeta će provesti Božić zaključana u četiri zida!? 11:46
HTEO DA SE UBIJE KADA GA JE PRINCEZA DAJANA OSTAVILA Priča se da je upravo on biološki otac Harija, a sličnost je neverovatna 20:37
Najžena.rs MOŽE SAMO OVA DVA BROJA DA POZOVE Mobilni TELEFON kraljice Elizabete je poseban, NE MOŽE da se hakuje, a samo jedan čovek ima pristup! 13:38
OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE OSVOJILA VILIJAMOVO SRCE, A NIJE KEJT Izabela je prava pretnja za njihov brak, a Midltonova je morala princa i da uceni 13:12
JELKA OD ŠEST METARA OKIĆENA U VINZDORU Kraljica Elizabeta se odlučila za odvažan potez, niko ne može da poveruje u ovo! 18:09
Najžena.rs EVO ŠTA SE NALAZI U TAJNOM SEFU KRALJEVSKE PORODICE: Poslednji put je otvoren pre 19 godina, svi misle da se tu krije blago, ali unutra je nešto daleko vrednije! 20:52
DONEDAVNO JE VAŽIO ZA KIČ, DANAS JE PONOVO U MODI Vrući trend osamdesetih se vratio, ovako se šminkala i princeza Dajana! 19:16
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
JEZIVI DETALJI UBISTVA U LESKOVCU Posvađali se, nožem je jurio po ulici - stigao ju je na trotoaru i više puta izbo 15:23 Hronika 0
SUDBINA KUCA NA VRATA PRED NOVU GODINU Ovim znakovima stižu dani luksuza i sreće kakvu nisu mogli ni da zamisle 14:51