Telegraf/Alo/D.S. ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE Lepa Lukić prima čak tri penzije, evo koji novac je u pitanju! 13:58 Vip 4
Alo/M.Č. BJELOGRLIĆ LAŽE! Lepa Lukić i dalje ne krije bes zbog filma Toma, folk diva otkrila jedan veoma bitan detalj! 07:05 Vip 0
Alo/Đ.M. PREDSTAVILI SU ME KAO PIJANICU! Lepa Lukić besna na film Toma i ljude koji su je ocrnili nikad gore, pevačica nije birala reči! 23:30 Vip 3
Naj žena TREBALA JE DA BUDE SA SILVANOM U AUTU Lepa Lukić za dlaku izbegla stravičnu smrt, spasila je jedna stvar koju je otkrila godinama nakon nesreće! 11:01
Alo/D.S. KAJEM SE ŠTO SE NISAM NUDILA! Lepa Lukić šokirala izjavom, krivo joj što nije bila promiskuitetna?! 19:51 Vip 0
Naj žena HTELA SAM DA SE UBIJEM Lepa Lukić otvorila dušu i otkrila najpotresniji momenat iz svog života 17:29
Novosti/Alo/Đ.M. KUVAM U STAROJ ŠERPI Lepa Lukić otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života i priznala kada ulazi u rijaliti! 12:11 Vip 0
Alo/Đ.M. IMA TRI PENZIJE I NE MORA VIŠE NIKADA DA PEVA! Lepa Lukić otvorila dušu o finansijama i otkrila odakle joj toliki novac! 13:00 Vip 0
Alo/M.K. DUGO SKRIVANA TAJNA LEPE LUKIĆ UGLEDALA SVETLOST DANA Ovo o pevačici niko nije znao! 19:07 Vip 0
Informer/Alo/D.S. OVE LIČNOSTI SA ESTRADE SU ZBOG KARIJERE PROMENILE IME! Za neke od njih ne biste ni naslutili kako se stvarno zovu! 18:34 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. NIJE TAČNO DA JE UMRO OD KORONE, VEĆ OD IZLIVA KRVI U MOZGU Lepa Lukić ne može da se smiri zbog smrti prijatelja! 16:39 Vip 1
Alo/D.S. GOLO*UZU SAM JE IZBACILA NAPOLJE! Lepa Lukić zatekla muža s ljubavnicom pa je urnisala! 09:02 Vip 1
Kurir/Alo.rs/D. I. DOSTA JE SMRŠAO U ZATVORU Lepa Lukić progovorila o Bokiju 13, pa otkrila detalje o njemu od kad je izašao! 13:07 Vip 0
Srpski telegraf/Alo.rs/D. I. ŠTA IMAM DA IM ČESTITAM KAD ME NISU ZVALI?! Brena i Saša uzeli 30 miliona od prodaje Granda, a legendarna pevačica im nije bila na slavlju! 10:16 Vip 0
Alo.rs/D. I. "GRAND" MORA DA RASKINE UGOVOR SA SADIKOM HASANOVIĆEM: Pevači zahtevaju da se takmičaru "Zvezda Granda" zabrani ulazak u Srbiju! 11:44 Vip 7
Kurir/Alo.rs/M.A. LEPA LUKIĆ OPLELA PO MLAĐIM KOLEGINICAMA: Ne verujem da će neku od njih zvati u emisiju kad dođu u moje godine! 17:15 Vip 0
Alo.rs/M.A. ČESTO SMO SE VIĐALI NA MORU, IMAO JE SLIČNOSTI SA TOMOM! Lepa Lukić se bolnim rečima oprostila od Novice Zdravkovića i otkrila nepoznate detalje iz njegovog života 17:10 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
„PRETHODNI VLASNIK JE U TOJ KUĆI IZVRŠIO SAMOUBISTVO, OBESIO SE..." Komšija otkrio jezive detalje o mestu zločina u Čačku 13:31 Hronika 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45