„ZA 5 MINUTA SU ČISTI I BLISTAVI“ Žena je pronašla odličan način da ubrza pranje prozora, ovo morate da probate! 14:03
KUPATILO ĆE MIRISATI DANIMA Žena je primenila jeftin trik i kaže da je zaboravila kad je oribala wc šolju 21:40
NEKA VAM ŠPORET SA RAVNOM PLOČOM ZASIJA Očistite ga bez ribanja pomoću 2 sastojka koja imate u kuhinji 10:32
OVAKO ĆETE IZBEĆI PEGLANJE Stavite ovo u mašinu sa odećom i neće se izgužvati, žene kažu da deluje 11:05
REŠITE GA SE ZA 30 DINARA Sa ovim sredstvom iz kuhinje, kamenac ćete skinuti kao od šale, bolje je od sirćeta i sode! 11:40
UKLONITE ŽUTE FLEKE SA DUŠEKA Ne treba vam dubinsko čišćenje, dovoljna su 2 sastojka iz kuhinje! 20:41
ORIBALA KUPATILO I UMRLA! Žena je pomešala dve hemikalije zbog boljeg čišćenja i to je za nju bilo kobno 09:01
NEŠTO SMRDI U KUĆI, A NE ZNATE ŠTA? Proverite ova mesta, to su najčešći izvori neprijatnog mirisa 18:05
ZAGORELA ŠERPA BIĆE KAO NOVA Očistite crno dno pomoću ovih sastojaka iz kuhinje, opet će zablistati! 19:42
TRIK ZA LAKŠE ČIŠĆENJE SNEGA Stavite ovo na lopatu i uradićete to brzo, neće stići ni prsti da vam se smrznu! 13:39
OTPUŠITE SUDOPERU ZA MINUT Ma kakvo sirće i soda bikarbona, sipajte ovo iz kupatila i odvod će proraditi 15:50
PROSULI STE VINO PO TEPIHU TOKOM PROSLAVE? Evo kako da očistite fleku, treba vam samo jedan sastojak iz kuhinje 14:00
DOSETLJIVA DOMAĆICA Žena je stavila ovu namirnicu u svaki ćošak i rešila problem koji mnogi imaju 16:20
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30