POSLALA SAM ĆERKU KOD SVEKRVE NA VIKEND Dete mi se vratilo drugačije, pobesnela zbog onoga šta joj je baba uradila 12:51
GORDANA IZ KRAGUJEVCA JEDVA JE ČEKALA DA UPOZNA BUDUĆU SNAJU "Kada je izgovorila ovo, odmah sam je izbacila napolje" 12:54
POZVALA SAM NA RUČAK BIVŠEG SVEKRVA I SVEKRVU Svi su se lepo najeli, a onda je usledio horor gori od onoga u filmovima 13:03
ŠTA DA RADIM? Svekrva traži da odustanem od posla, kaže da tako sramotim njenog sina i da sam sebična 12:30
SVEKRVA TRAŽI DA JE ZOVEM MAMA, DA LI JE NORMALNA? Požalila sam se mužu, a od njegovog odgovora sam se zaledila 12:52
BAŠ JE BRIGA ŠTO JE NA METI OSUDA Besna snajka donela šokantnu odluku - svekar i svekrva više ne smeju da priđu unucima! 12:40 Razonoda 0
NIJE MU BILO DOBRO KAD JE VIDEO ŠTA UME Muškarac gledao erotske snimke svoje SNAJE na sajtu za odrasle 15:20 Razonoda 0
"NE BIH MOGLA DA ŽIVIM NI SA MOJIMA, NI SA NJEGOVIMA!" Opšta rasprava na mrežama zbog svekrve i snaje 08:23 Vesti 0
NEPOŽELJAN GOST Otišla kod brata i snaje na proslavu, ali su je ZBOG OVOGA zamolili da odmah ODE 13:20 Razonoda 0
"BRATA MI DROGIRA, A MENE HOĆE DA UBIJE I DA SE DOKOPA IMOVINE" Žena iz Niša se odrekla snaje preko novina (FOTO) 15:08 Vesti 0
HOĆU DA IM ODUZMEM KUĆU, ALI ME DUŠA BOLI ZBOG UNUKA Svekar debelo razočaran u snaju, krila je pravo lice 35 godina! 11:00 Razonoda 0
"TAKO SI RUŽNA, MRZIM TE, UBIJ SE" Svekrva joj šaputala jezive pretnje dok je spavala, "mislila sam da je duh, istina me šokirala" 07:12
"SVEKRVA MI I DALJE UNIŠTAVA ŽIVOT" Sina je sahranila pre 9 godina, a snaji i unucima uradila je nešto neoprostivo 14:28
POZVALA JE NA RUČAK BIVŠEG SVEKRA I SVEKRVU Svi su se lepo najeli, a onda je usledio horor gori od onog koji gledamo u filmovima 10:08
CEO BALKAN O OVOME PRIČA, OVAKO IZGLEDA ODNOS PUN LJUBAVI Svekrva dala snaji bubreg: "Ko će ćerki ako neću ja" (FOTO/VIDEO) 12:27 Vesti 0
"POGLEDAJTE ŠTA MI JE TA ZLA ŽENA URADILA" Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao 09:46
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
OTKRIVENA TRAMPOVA TAJNA O UKRAJINI: Ne radi se o miru – već o TITANIJUMU! Ovo je MRAČNA STRANA pregovora! 17:00 Vesti 0
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 5
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09