Alo/N.S. UHODILA JE TRUDNU DEVOJKU? Sofija doživela pomračenje nakon ovih optužbi, tresla se Bela kuća 13:30 Vip 0
Alo/N.S. SADA JE NOMINOVANA ZA IZBACIVANJE Predviđali su joj visok plasman, evo ko se takmiči za opstanak u Zadruzi 09:25 Vip 0
Alo/Đ.M. NA KORAK DO OZVANIČENJA VEZE Matora dala ovoj zadrugarki ponudu koja se ne odbija, pa se obratila njenim roditeljima 16:25 Vip 0
Alo/N.S. BILA SI MOJ FAN Matora odlučna u tvrdnji da je Sofija Una Manić zaljubljena u nju (FOTO) 21:12 Vip 0
Alo/A.J. ZADRUGARI JE OPTUŽILI DA JE NINFOMANKA Bivši dečko izneo sav prljav veš o Sofiji Uni, ona mu uzvratila 18:05 Vip 0
Alo/N.S. OPANAK BEZ PEDIGREA Sofija Una slala skndalozne poruke Sanji Stanković, isplivali svi detalji 07:20 Vip 0
Alo/N.D. HAOS U ZADRUZI Sofiju Unu napali zadrugari nakon što su saznali da je vređala Sanju, Matora joj poručila ovo 11:15 Vip 0
Alo/A.M. ZADRUGARKA PRAVI HAOS PO KUĆI Muva sve zadrugare, a nakon ovog poteza nastaće opšti haos 14:30 Vip 0
Alo/A.M. SOFIJA UNA PALA U ZABORAV? Matora bacila oko na novu zadrugarku, ne gubi vreme, odmah pao i poljubac (FOTO) 14:05 Vip 0
Pink/Alo/A.J. ZADRUGARKA PRIZNALA EMOCIJE PREMA MATOROJ Sada se oglasila njena majka, pa otkrila da li bi podržala Sofijinu vezu sa Jovanom 20:15 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. VRATI SVINJI OBRAZE BISEKSUALKO Sanja Stanković pokazala skandalozne poruke i jezive uvrede i to od ove zadrugarke 22:07 Vip 0
Alo/J.G. NOVA LJUBAV NA POMOLU?! Atraktivna zadrugarka bacila oko na Matoru, priznala svoja osećanja 11:35 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. KO JE BIVŠI MUŽ SOFIJE UNE MANIĆ? Povezivali su je sa Takijem, bila je sa momkom ove pevačice, a na kraju završila sa ovim čovekom 16:29 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. ONA SE USKORO USELJAVA U BELU KUĆU! U prethodnom rijalitiju je bila najomraženija, iza sebe ima dva braka i brojne skandale, a evo i ko je ona 23:20 Vip 0
Alo/J.M. PONOVO POKIDALI SA IZAZOVOM! Paklena pitanja su postavljena svima, a neki su morali i da odgovore na najintimnija! 15:56 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"NISAM KRIV", JEZIVE REČI OSUMNJIČENOG PRED SUDOM! Grbić negirao da je izrešetao cimera, pa telo bacio u Dunav 12:47 Hronika 0
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0