ALARMANTNO STANJE NA FARMI! Učesnici umalo nastradali, imanje zamalo otišlo u vazduh! (FOTO) 20:20 Vip 0
KRISTIJAN GOLUBOVIĆ URNISAO OD BATINA RIJALITI UČESNIKA Oborio ga na pod i nasrnuo na njega, haos u Lisovićima (VIDEO) 15:25 Vip 0
NOVI LJUBAVNI PAR U RIJALITIJU Niko nije ni slutio da će njih dvoje završiti ispod pokrivača, učesnici u šoku! 08:35 Vip 0
"AKO NEMAŠ GAĆE MOGU I..." Kristijan kleknuo ispred inspektorke, a ono što je uradio šokiralo je mnoge! 17:20 Vip 0
VANREDNO UBACIVANJE U RIJALITI! Tri takmičara ušla na Farmu, učesnici zanemeli od šoka! (VIDEO) 23:00 Vip 0
NAŠA RIJALITI UČESNICA ZAVELA OŽENJENOG SPORTISTU! Bila intimna sa Filipom Đukićem, a danas je udata za biznismena i živi kao kraljica! (FOTO) 19:45 Vip 0
SAZNALO SE OD ČEGA ŽIVI CECIN SIN Veljko Ražnatović na ovaj način zgrće novac, u pitanju je velika suma! 14:55 Vip 0
RIJALITI UČESNICA BRINE DA ĆE JE SE OTAC ODREĆI ZBOG KRISTIJANA GOLUBOVIĆA Briznula u plač, neutešna, ne dolazi sebi! 13:40 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU! Evo koji pevači su zbog učešća u rijalitiju izbačeni iz Granda! 19:17 Vip 3
"PRIJATELJI SU MI NUDILI POMOĆ" Pevačici predviđali blistavu karijeru, a ona prodaje polovne stvari! 14:20 Vip 0
STRAVIČAN SNIMAK HAPŠENJA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Oboren na zemlju i stavljene mu lisice (VIDEO) 22:52 Vip 0
SMRT U DOMU NAŠEG PEVAČA! Potpuno slomljen se oglasio srceparajućom porukom: "Posle 11 dana u komi..." 21:58 Vip 0
REKA SUZA NA FARMI 8! Kristijan Golubović pokušava da je uteši, emocije je slomile na hiljadu komada 20:16 Vip 0
"GLEDALA SAM MAJKU KAKO MI VARA OCA SA NJENIM ROĐAKOM" Stravična ispovest rijaliti učesnice: Uništavala je brakove! 14:40 Vip 0
ŠOK! KRISTIJAN ZAMAĐIJAN?! Golubović uhvatio rijaliti učesnicu kako mu ovo stavlja u kafu! 16:40 Vip 0
ROĐACI PO BABINOJ LINIJI! Retko ko zna da su voditelji ''Farme'' u srodstvu, rame uz rame vodili najgledaniji rijaliti u Srbiji 16:15 Vip 0
"SA VELIKOM TUGOM..." Hitno saopštenje porodice rijaliti učesnika, ovakav ishod niko nije očekivao! 07:10 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05