HEJLI BIBER PREDSTAVILA NOV MEJKAP TREND Ružičaste nijanse na očima i puno rumenila ove zime biće glavni hit 11:36
ŽENE U PEDESETIM ĆE JE OBOŽAVATI Bjuti rutina od samo pet minuta briše godine sa lica, a tajna je u ovome 15:29
KAKO SE OVOGA NISMO SETILE RANIJE? Brilijantan trik za iscrtavanje ajlajnera, nije vam potrebna dodatna oprema, već samo 1 pokret! 18:23
BIĆE KAO NOV Za besprekorno čist i mirisan "beauty blender" potrebne su samo 2 stvari, kažite zbogom bakterijama! 17:59
STAKLENA KOŽA KAO NAJNOVIJI MEJKAP TREND Četiri koraka kako da postignete ovaj glamurozni izgled 17:55
NISU ZA PLAVOOKE Ove nijanse karmina idealno stoje ženama sa braon očima, svetlucaju kao zvezde na nebu! 10:48
KLADIMO SE DA OVO JOŠ NISTE VIDELI Tiktokerka pronašla inspiraciju za šminkanje koja mnogima ne bi ni pala na pamet, originalna na maks! 16:29
IZGLEDAĆETE 10 GODINA MLAĐE Trik je u pravom izboru šminke, mladolikost nikad nije bila pristupačnija! 12:59
NAJLUĐI TRIK IKADA Žena otkrila tajnu kako da iskoristite poslednje mrvice omiljenog karmina i stvarno radi 12:10
"OVO JE TRAUMA" Sofija Riči vratila najgori bjuti trend, po prvi put žene preispituju njen ukus 13:31
NIKAD LAKŠE DO ISCRTAVANJA AJLAJNERA NA UNUTRAŠNJOJ STRANI OKA Trik kako da ga savršeno izvučete bez razmazivanja 20:42
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0