Alo/N.D. OVO JE NJENA RIJALITI IGRA Nakon raskida Car progovorio o Dalili, pa otkrio njenu taktiku 07:04 Vip 0
Alo/N.D. MUKA MI JE TVOJE LAŽNE PATETIKE, NAJGORI SI ČOVEK KOG SAM UPOZNALA Dalila tera Cara od sebe, ne želi ni da čuje za pomirenje 07:40 Vip 0
Alo/N.D. NE MOGU DA TE GLEDAM VIŠE, TI SI GO*NO I ALKOHOLIČAR Daila i Car ponovo ušli u žestok sukob, starleta stavila tačku na ovaj odnos 07:20 Vip 0
Alo/N.D. SA ANĐELOM SI JER BEZ MENE UMIREŠ Dalila i Car razgovaraju o svom odnosu, bivši ljubavnici sve prisniji (FOTO) 19:35 Vip 0
Alo/N.D. DRUGIMA SI BILA KRALJICA, MENI SI PIJUN Car i Dalila nikad prinisniji, na korak do pomirenja 09:15 Vip 0
Alo/J.J. DEJAN JE MRTVO SLOVO ZA NJU! Miljana ne može da veruje da Car i dalje sumnja u Dalilinu ljubav: Pogazila je očevu reč, oprostila ti je Maju! 07:00 Vip 1
Alo/A.M. DALILA ŠOKIRALA JAVNOST! Car je nikad gnusnije izvređao jer nije htela sa njim se*s nakon pomirenja, a ona mu ponovo prešla preko sveta! (VIDEO) 10:01 Vip 0
Alo/A.M. NE MOŽE SKANDALOZNIJE! Car uputio gnusne uvrede Dalili nakon što je odbila se*s sa njim! (VIDEO) 09:28 Vip 1
Alo/A.M. BACILI SVE KARTE NA STO! Dalila i Car nikad iskrenije o svom odnosu: Tražio si od mene da ćutim dok me vređaš! (VIDEO) 07:58 Vip 1
Alo/A.M. POMIRILI SE CAR I DALILA! Prešla mu preko skandaloznih uvreda, odmah završili u krevetu! 07:40 Vip 0
Alo/A.M. LAŽEŠ O MENI PACOVČINO JEDNA LJIGAVA! Dalila i Car nastavili sukob, ona mu jasno stavila do znanja da neće biti sa njim! 19:30 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. NIJE BILA PRI PAMETI, PLAŠIM SE! Huso Mujić sumnja u svoju ćerku, a evo šta kaže o ugovorenom razvodu Dejana i Dalile! 14:25 Vip 1
Alo/D.S. NISU NI U VEZI, A VEĆ POČINJU PRVI PROBLEMI Dalila napravila ljubomornu scenu, Car joj oštro odbrusio i prebacio sve na Dejana! 08:53 Vip 0
Pink.rs/Alo/D.S. RAZMAĐIJAO SE, OTVARAM ŠAMPANJAC! Biljana Dragojević slavi pomirenje Dalile i Cara: Sina mi je pet godina držala u ropstvu! 17:55 Vip 3
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0