BITNA ŽENA SA RTS-A HVALI MOJ RAD Darko Tanasijević otvorio dušu o rijalitiju: ''Valjda čelnici Pinka imaju rezervni plan za mene'' 19:00 Vip 0
ŠOK U PROGRAMU! Voditeljka RTS ovo stvarno nije očekivala, zbog komentara ostala zatečena! 07:00 Vip 0
REPORTER RTS-A ZALUDEO ŽENE, A MUVAJU GA MUŠKARCI! Otkrio kako reaguje na udvaranje: "Ako sam neraspoložen, mogu da..." 18:30 Vip 3
VODITELJKA DALA OTKAZ NA RTS-U U EMISIJI UŽIVO! Šok pred kamerama, ona na ivici suza! (VIDEO) 20:40 Vip 0
SIN NAŠEG GLUMCA JE U SERIJI ''SABLJA'' OSUĐENI ZVEZDAN JOVANOVIĆ! Bojan je od oca nasledio talenat, a evo gde smo ga još gledali 20:20 Vip 0
SKANDAL NA RTS Reporterka doživela nezgodu u programu uživo, usledila hitna reakcija: Šta ti se desilo?! (VIDEO) 09:05 Vip 0
VODITELJKI RTS IZNENADA UMRO SUPRUG Nije mogla da gleda kako ga dovoze u kovčegu: Bio je potpuno zdrav! 07:20 Vip 0
VODITELJKI RTS SE SMEJE POLA SRBIJE Ljudi su u šoku zbog onoga što je uradila u programu uživo, nije znala da je kadar na njoj! 12:43 Vip 0
SKINULA SE VODITELJKA RTS (51) Pokazala brutalnu liniju, celo telo u mišićima, mreže gore (FOTO) 06:00 Vip 1
DA LI JE ONA NAJZGODNIJA VODITELJKA RTS? Pokazala čime raspolaže, ove obline ne viđate u emisiji! 15:18 Vip 1
VODITELJKA RTS GA STROGO KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI! Bićete u šoku kada čujete ko je njen suprug 19:26 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04