"SRBI SU HEROJI PO MUCI I PREŽIVLJAVANJU NEPRAVDE!" Maja Nikolić se ne smiruje, ponovo udarila na RTS: "Poniženi ceo život" 17:55 Vip 0
PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE VODITELJKE RTS-A! Na TV-u je uvek smerna i doterena, a sada šokirala izazovnim izdanjima (FOTO) 01:00 Vip 0
VODITELJU RTS-A SE SMEJE CELA SRBIJA! Napravio neviđeni lapsus, svi u studiju prasnuli u smeh! 21:45 Vip 0
NEZAPAMĆEN INCIDENT NA RTS-U! Otkriveni svi detalji: "Sajla se otkačila, palo je na mene" (VIDEO) 21:15 Vip 0
NOVI DETALJI O VODITELJU RTS-A! Evo šta se dešava u njegovom odnosu sa Majom Nikolić: "Daće Bog" 19:50 Vip 0
OVO NIKO NIJE PRIMETIO NA RTS-U! Ona je favorit na PZE, a uradila je nešto zbog čega su mnogi šokirani! 17:10 Vip 0
SAZNALA PRAVO STANJE STVARI, PA POBESNELA! Mimi Mercedes van sebe pred finale PZE: "Jadno iskreno!" 21:50 Vip 0
"SRBIJA MOŽE DA SANJA POBEDU NA EUROSONGU" Nisu joj dali da se takmiči na PZE, pevačica sada presekla: "Ispod časti mi je" 12:25 Vip 0
FINALISTKINJA PZE PRIZNALA DA KONZUMIRA DROGU Pesmu napisala pod dejstvom opijata, šok ispovest, javno ispričala sve! 09:25 Vip 0
KAKAV SKANDAL U DNEVNIKU NA RTS! Voditeljka prenosi najnovije vesti, a iza nje na ekranu - OVO (FOTO) 07:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26