Alo/J.M. PATI ZBOG LJUBAVNICE! Gruja nakon svađe sa Mimom očajan, ne može bez nje, plakao u Rajskom vrtu, pa joj poručio ovo! 13:55 Vip 0
Alo/J.M. PUKLA SAM, SVE MI SE SKUPILO! Mima nakon skandala, ogolila dušu pred svima, cimeri ostali bez teksta! 19:05 Vip 0
Alo/K.G. OSRAMOTILA SAM SEBE I NJEGA! Mima otvorila dušu i progovorila o svojim emocijama prema Gruji, a njegova rekacija šokirala je sve! 17:38 Vip 0
Alo/K.G. SKANDALAZNO! Mimu stavili na stub srama zbog neznanja opšte kulture, Đedović je brutalno isprozivao! 10:37 Vip 3
Alo/J.M. PEVAČA ŽENA ČEKA KOD KUĆE, A ON U KREVETU SA ŠVALERKOM! Gruja je zaslepljen njom, a evo šta radi naočigled svih cimera! 17:30 Vip 0
Alo/J.M. OGLASILA SE GRUJINA ŽENA! Poručila mu da ga čeka i da je tu za njega, a ljubavnici rekla samo jedno! 18:43 Vip 0
Alo/J.M. NEKAD SAM BIO EGOISTA! Ša ušao u raspravu sa Mimom, ona ga sačekala spremna, pa mu poručila sledeće! 17:26 Vip 1
Alo/K.G. SVE SE OKRENULO! Mima na stubu srama zbog tajnih šifri, Gruja otkrio da li bi opet bio sa njom u vezi! 17:49 Vip 0
Alo/Đ.M. BRUTALNA TUČA U ZADRUZI! Irma nasrnula na Mimu i udarila je, obezbeđenje uletelo momentalno! 08:30 Vip 0
Alo/J.M. ŠTA MOŽE DA BUDE BOLJE OD ONE LJUBAVI KOJU SMO IMALI?! Oženjeni Gruja se oseća nesrećno i želi iskupljenje, evo kome se požalio! 16:48 Vip 0
Alo/K.G. ONA JE TAKAV PROFIL DEVOJKE! Mima morala da bira između ljubavi i flerta, pa je Gruja žestoko spustio! 23:03 Vip 0
Alo/Đ.M. NOVA TUČA U ZADRUZI! Car se zaleteo na Dalilinu drugaricu, ona nasrnula na cimerku, karambol u rijalitiju! 09:17 Vip 0
Alo/J.M. GRUJA PRESEKAO! Stavio tačku na odnos sa Mimom, a za njihovu vezu je rekao da je bolesna! 20:20 Vip 0
Alo/K.G. KARAMBOL U BELOJ KUĆI! Mima nasrnula na Irmu, hitno prekinuta podela budžeta, zadrugari ne mogu da ih razdvoje! 17:11 Vip 0
Alo/Đ.M. LEZBO AKCIJA U ZADRUZI! Učesnice mislile da ih kamere ne snimaju i prepustile se strastima, cimeri šokirani! 11:15 Vip 0
Alo/I.G. NAPRAVIO HAOS U EMISIJI! Gruja saznao da će Mima spavati pored Dina, pa pobesneo kao nikada! 15:20 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK! Zadrugari brutalno osudili Gruju jer ne želi da prizna emocije prema Mimi, a onda je ona progovorila o njihovom poljupcu! 09:16 Vip 0
Alo/J.M. OTVORENO O PROSTITUCIJI! Zadrugarke se dotakle toga koliko šta košta, kao i to šta je najtraženije u ovom poslu! 16:22 Vip 0
Alo/K.G. ŽELI DA JOJ POKLONI VELIKOG PLIŠANOG MEDU! Gruja otkrio kako se oseća posle poljupca sa Mimom i da li postoji mogućnost za drugu šansu! 13:32 Vip 0
Srbija Danas/Alo/K.G. SVE VREME JE DRŽI U KAVEZU! Gruja ucenjuje Mimu i preti joj da će otkriti njenu istinu pred svima! 13:42 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
DNEVENI HOROSKOP ZA UTORAK, 9. DECEMBAR Blizancima ne gine svađa, a Vagama neprijatno iznenađenje! 18:56