Alo/K.G. LJUBOMORAN?! Janjuš saznao da je Aleks spremila večeru za Dejana, pa je odmah potkačio za ovo! 21:15 Vip 0
Alo/I.G. OVDE SE DEJAN I ALEKS TAJNO SASTAJU! Dragojević i zadrugarka se sreli, a onda je ušao Dino i najavio haos! 11:09 Vip 0
Alo/I.G. MIKI UPOZORIO DEJANA I OCRNIO DALILU: Možeš da imaš odnos sa Aleks, ali nemoj da se zaljubiš! 10:47 Vip 1
Srbija Danas/Alo/K.G. TOTALNI KARAMBOL! Aleks i Car žestoko zaratili, pale teške reči, a za sve su krivi njih dvojica! 19:09 Vip 0
Alo/K.G. MIMU OPTUŽILI DA JE SPONZORUŠA Aleks Nikolić iznela skandalozne detalje iz njenog života 23:25 Vip 0
Alo/K.G. RAZVEZAO JEZIK! Dejan otkrio kakav mu je bio život u Bosni i koji su mu planovi sa njegovom i Dalilinom kućom 20:09 Vip 1
Alo/K.G. LAKŠE MI JE KADA SU ZAJEDNO Dejan potpuno digao ruke od Dalile, pa joj dao blagoslov za vezu sa Carem 19:35 Vip 0
Alo/K.G. ŽIVOT IDE DALJE! Dejan odlučio da bolje upozna Aleks, pa joj otkrio kakvu ženu želi pored sebe 15:32 Vip 0
Alo/I.G. ŠOK! TEŠKE TEME! Mima udarila na Aleksandrinu bolnu prošlost, podsetila je na gubitak bebe! 10:50 Vip 0
Alo/I.G. ŽESTOK OKRŠAJ BIVŠIH LJUBAVNIKA! Aleks se gušila u suzama zbog Filipovih reči, pa napravila haos u Beloj kući! 12:30 Vip 0
Alo/I.G. NIJE MOGAO DA ODOLI! Aleks se pred Janjušem pohvalila Marku kulinarskim veštinama, Car morao da dobaci 09:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46