FALI MI ANASTASIJA, ALI DOBRO... Ceca ne može da sakrije emocije na dan slave, dotakla se i Bogdanine trudnoće 21:56 Vip 0
KUMA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ STIGLA KOD CECE NA SLAVU Lepa glumica ne voli da se eksponira, a evo šta je poručila okupljenima 20:45 Vip 0
VELJKOVI TAST I TAŠTA STIGLI MEĐU PRVIMA KOD CECE Rodići blistaju od sreće, a evo i ko je još od poznatih tu, došao i ovaj mladi par! 20:25 Vip 0
GLUMAC SA SRBIMA NA KOSOVU SLAVI NIKOLJDAN Emotivni prizori nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, obišao i ovo sveto mesto 14:41 Vip 0
NA GRANICI S GREHOM! DA LI JE DOZVOLJENO DA NA SLAVI ZAPALITE CIGARETU? Sveštenici poručuju da jedini dim koji treba da se oseti jeste miris tamjana 07:00 Vesti 0
SUTRA SLAVIMO OVOG SVECA Provedite dan u ćutnji i molitvi, uradite ovo i bićete blagosloveni 18:00 Vesti 0
SVETAC KOJI JE ŽIVEO U ŠUPLJOJ BUKVI NA KOSOVU Danas proslavljamo Svetog Joanikija Devičkog, njegova molitva leči dušu 06:00 Vesti 0
SVETI NIKOLA SA MRSNOM TRPEZOM, ALI TU NIJE KRAJ Svaki deo Srbije drugačije slavi slavu, a samo je jedno ispravno 09:03 Vesti 0
SRBIJA SUTRA OBELEŽAVA OVOG SVECA Bio je učenik Svetog Jovana Krstitelja, evo zbog čega ne treba ići u lov 18:00 Vesti 0
KAKO SE PRAVILNO PALI SLAVSKA SVEĆA? Postoji samo jedno pravilo, ovo je običaj koji domaćin mora da ispoštuje 09:20 Vesti 0
SRBIJA SUTRA SLAVI VELIKOG SVECA Trebalo bi da uradite bitnu stvar kojom ćete zaštiti svoju porodicu i sebe 18:00 Vesti 0
AKO SLAVA PADA ZA VIKEND IMAMO LI PRAVO NA DODATNI SLOBODAN DAN Zakon o praznicima je jasan, evo šta propisuje 17:54 Razonoda 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
UVEĆANU PENZIJU PRIMIĆE SVAKAKO PRE BADNJEG DANA Građani su rekli svoje: Država radi! Ako je iko do sada radio, radi Vučić! 12:00 BIZ 0
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27