JANA SE OGLASILA NAKON NEPRIJATNE SITUACIJE ISPRED KAMERA Otkrila šta se krije iza reči upućenih ćerki Kristini 17:05 Vip 0
"KOBILETINO, STIDI SE!" Nacija zgrožena Janinim ponašanjem prema ćerki Kristini i to pred kamerama: "Javno ponižava vlastito dete" 11:05 Vip 0
KAKVA NEPRIJATNA SCENA NA SLAVLJU VIKI MILJKOVIĆ Pevačica odbrusila ćerki pred svima, ona u suzama: "Ne zna da se ponaša" (VIDEO) 07:40 Vip 0
''KORISTILA SAM NEKE INJEKCIJE'' Jana Todorović priznala kako je smršala 12 kilograma, a na pitanje o pevanju ćerke Kristine je poentirala 20:55 Vip 0
"PROĐEM I SAMO OKRENEM GLAVU" Ovo je jedini pevač sa kojim Jana godinama ne razgovara, a razlog je prava misterija 10:15 Vip 0
TUKAO JU JE DOK SMO PEVALI! Jana Todorović se prisetila tezge koju nikad neće zaboraviti, bio je prisutan i Šaban Šaulić 10:21 Vip 0
ZA JEDAN REFREN PEVAČICA DOBILA BOGATSTVO! Raskrinkana prava istina o zaradi Jane Todorović: "To je nekulturno" 09:40 Vip 0
PEVAČICA SADA IMA MILIONE, A NEKADA JE NA KOSOVU RADILA KAO PROFESORKA Šokirala priznanjem: "Lepo smo se slagali sa Albancima" 07:00 Vip 1
BRETELE OD KUPAĆEG SAMO ŠTO NE PUKNU! Jana pozirala usred mora u Dubaiju i pokazala obline (FOTO) 10:59 Vip 0
OVAJ MOĆNIK JE SVEKAR NAŠE PEVAČICE! Poseduje dvorac sa jezerom od 10 miliona evra, a za sprat u luks naselju dao basnoslovnu cifru! (FOTO) 17:45 Vip 0
"IMALA BIH MILIJARDE DA SU MI..." Jana Todorović iskreno o bolovima i borbi sa teškim zdravstvenim izazovima 22:36 Vip 0
"SMRŠAO JE 40 KILOGRAMA, BORIMO SE..." Pevačica progovorila o zdravstvenom stanju supruga: "Mnogo mi je žao" 22:00 Vip 0
NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI Potresna ispovest Jane Todorović, ne može da se oporavi od njihove smrti 23:00 Vip 0
JANA NA ĆERKU TROŠI MILIONE! Folkerkina naslednica poručila: "Kada porastem želim da budem kao majka!" 18:20 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46