VELIKO SRCE Autistični dečak iz Novog Sada sa majkom krenuo na hodočašće do Ostroga, a razlog će vas oduševiti 10:06 Vesti 0
KNEZ TAGOVAO SVETOG VASILIJA NA INSTAGRAMU Pevač pozirao ispred Ostroga, pa napravio ove dve fatalne greške i postao predmet ismevanja 14:20 Vip 0
HILJADE VERNIKA PRED OSTROGOM Stigao i mitropolit Joanikije, SPC slavi velikog svetitelja 08:08 Vesti 0
VELIKI PETAK U OSTROGU Ovako je izgledalo bogosluženje i iznošenje Hristove plaštanice (VIDEO) 12:40 Vesti 0
OGROMAN BROJ VERNIKA STIŽE U OSTROG Veliko bdenje sa čitanjem 12 "strasnih" jevanđelja biće služeno od 17 časova (FOTO) 13:56 Vesti 0
AKO IDETE NA OSTROG, OVO MORATE DA PONESETE Jedno pravilo se prenosi od usta do usta i poštuje decenijama 06:00 Razonoda 0
POTRESNA ISPOVEST KUMA MARINKA MADŽGALJA! Ovo ledi krv u žilama, dvadeset dana pred smrt ispunio sebi poslednju želju 21:40 Vip 1
DOKTORI NISU MOGLI DA VERUJU Žena pala u provaliju od preko 100 metara kod Ostroga, pa preživela 11:10 Razonoda 0
NIJE VEROVAO U BOGA, A ONDA JE NA OSTROGU DOŽIVEO OVO Ispovest Srbina koji se razboleo i promenio život iz korena 06:00 Vesti 0
"KO JE KADIO, SVE MIRIŠE NA TAMJAN?" Vladika sa Ostroga svedočio neverovatnoj situaciji: Doveli su devojku, plakala je na kovčegu, pa počela da povraća 09:43 >> 09:48 Vesti 0
MONAH MU POSTAVIO PITANJE KOJE NIKADA NEĆE ZABORAVITI Čoveku se nakon posete Ostrogu život promenio iz korena 12:52 Vesti 0
Republika/Alo/N.D. DVADESET DANA PRED SMRT JE URADIO OVO Otkrivena dugo čuvana tajna, ovo je bila poslednja želja Marinka Madžgalja! 13:00 Vip 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
MUKE ALBANSKIH PENZIONERA NA KOSMETU Vest za rubriku "verovali ili ne", ali kada je u pitanju lažna država - verujte 07:23 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. DECEMBAR Jarac i Bik traže bolji posao, Škorpiji će partner okrenuti leđa, Vagama su bubrezi slaba tačka 05:00 Razonoda 0