DETE NIJE NA PRVOM MESTU Evo zašto morate da brinete i o sebi, ako primetite ovih 8 stvari, stanje je alarmantno 20:00
HOROR! BMW UDARIO U DECU NA TROTOARU, UČITELJICA KRITIČNO: Strašna nesreća u Berlinu! (FOTO) 16:16 Vesti 0
MAMA PROTIV TATE Najgore je kada roditelji zarate, ali evo šta može da reši problem, deca će vam biti zahvalna 20:32
"IMA DECU KOJA SU NJEGOVA, A KAŽE DA NISU" Poznata voditeljka žestoko potkačila Miroslava Ilića: "Uradila bih mu DNK test" 18:40 Vip 0
UŽAS! KURTI UDARA I NA DECU! Privedena dvojica dečaka iz školskog autobusa zbog natpisa na majicama! 17:09 Vesti 0
SVE SMO DALI DECI, I ETO KAKO SU MI VRATILI… Potresna ispovest majke, kojoj su sin i ćerka uradili ono najgore 16:07 Razonoda 0
RODITELJ JE UVEK U PRAVU? Ovaj stav može lako da vam se obije o glavu, niste svesni šta radite detetu 21:33
DŽABE SU POBEGLI IZ ENGLESKE Megan Markl kaže da su njena deca jednu stvar ,,pokupili" od tate, u pitanju je ova reč 17:04
BLOKADERI PROTIV OBRAZOVANJA! Pogačar hoće da zloupotrebi decu u političke svrhe! (VIDEO) 09:14 Vesti 3
OVAJ SNIMAK JE NEŠTO NAjSLAĐE ŠTO ĆETE VIDETI DANAS Dečiji ''Romeo i Julija'' osvojili internet, scena iz vrtića dirnula milione! (VIDEO) 19:40 Razonoda 0
RAZVELA SE PRED KAMERAMA, A SADA SE KAJE Majka osmoro dece progovorila o porodičnom haosu, jednog sina se odrekla 12:35
SRAM TE BILO Evo šta odgovoriti kada vam dete postavi nepristojno pitanje, majke se kunu u 1 trik 21:34
"U PREVODU, TUĐIM K...M GLOGINJE MLATE" Mama pumpa i uništava školstvo, a svoje dete spakovala za Sloveniju! 07:38 Vesti 14
DECA U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI SU BILA SPOSOBNIJA Sada se 18-godišnjak ne razlikuje mnogo od desetogodišnjaka 18:08 Razonoda 0
OSTAVILA TROJE DECE U SNEGU, DA BI MOGLA DA SE PREUDA Nakon par godina sina srela ispred prodavnice 09:56
VREME JE ZA ŠKOLU Svako dete treba da nauči ovih 9 stvari pre neko što postane đak, svima će biti lakše 20:03
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KUM RADOJA ZVICERA IZRUČEN SRBIJI: Milovan Zdravković (45) zvani Teg označen kao glavna karika Kavčana 17:16 Hronika 0