OGROMAN RIZIK ZA DECU Ako imate ovih 7 stvari u kući, pod hitno ih izbacite i izbegnite katastrofu 21:02
OVO SU DOS-OVCI ZABRANILI SNS-U Vrhunac licemerja - ne sme maloletno dete u spotu , a pogledajte ŠTA danas rade! 18:01 Vesti 0
OKO MENE ŠPRICEVI I SEKTE Bane Vidaković bio je osuđen zbog heroina, a sada otkrio zašto deca nisu odrasla sa njim! 17:20 Vip 0
NE ZOVITE ODMAH HITNU POMOĆ Kada dete gurne nešto u nos, napravite 1 potez i problem će nestati za čas 15:35
NADZORNE KAMERE SA SKENERIMA ZA PREPOZNAVANJE U VRTIĆIMA! Gradska sekretarka najavljuje otvaranje devet novih ustanova! 08:08 Vesti 0
EVO KAKO IZGLEDAJU SVA DECA ZORICE BRUNCLIK! Prvo dete je rodila sa samo 18 godina, a evo koga je ljubila pre Kemiša 17:46 Vip 0
MAJKA OSTAVILA ČETVORO DECE NAKON SEDAM GODINA BRAKA! Potresan vapaj oca iz Sjenice! (VIDEO) 15:38 Vesti 0
ŽENI SE JOCA STEFANOVIĆ! Pevač decu buduće žene prihvatio kao svoju: ''Već imam dvoje, a hoću još'' 20:42 Vip 0
KAŽNJENI RODITELJI ZBOG PROSJAČENJA DECE Procesuirani zbog kršenja javnog reda i mira 21:35 Hronika 0
DECO, DA LI STE NORMALNI? TAKMIČE SE KO ĆE DUŽE DA DRŽI PETARDU U USTIMA! Otkrivamo opasni trend koji se širi među tinejdžerima u SRBIJI 18:38 Vesti 0
BUKTI ZARAZA U VRTIĆIMA! Sve veći broj obolele dece, bolest prolazi kroz TRI faze: Ovo su simptomi! 09:26 Vesti 0
MOJA DECA NE VOZE FERARI I NE ŠMRČU Dino Merlin otkrio do sada nepoznate detalje o naslednicima, ne eksponira ih javno! 08:15 Vip 0
ZBOG ĆERKE (4) SAM OGLUVELA Uživale smo gledajući televiziju kada je odjednom uradila nešto šokantno, a nije ni pisnula 16:03
"GODINAMA JE ZLOSTAVLJAO DECU" Uhapšen profesor gitare Predrag zbog bludnih radnji nad učenicima! 08:48 Hronika 0
HOROR U VERSKOJ ŠKOLI Došao Uberom, ranio decu u dvorištu: Pre pucnjave razgovarao o upisu deteta 08:28 Vesti 0
ŠOKANTNO OTKRIĆE: Putinove avio-flote uključene u otimanje ukrajinske dece i njihovu deportaciju! 17:04 Vesti 0
"OVAKVO PONAŠANJE JE NEDOPUSTIVO" Dodik oštro reagovao na zloupotrebu dece u političke svrhe 13:10 Vesti 72
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
HOROSKOP ZA PONEDELJAK OTKRIVA DRAMU: Problemi tresu Bika i Škorpiju, Rak u DIREKTNOM OKRŠAJU, a ovaj znak traži spas u tišini! 21:13 Razonoda 0