"MOJA DECA NISU IMALA ZA ODEĆU, A MENE TO NIJE ZANIMALO" Pevačica prošla pakao zbog droge: "Porodica je patila" 07:35 Vip 0
NAUČITE DECU DA ŠTEDE Navike koje steknu u detinjstvu će ih obezbediti za čitav život, garantovano ih čeka bogata sudbina 20:00
USKRŠNJE AKTIVNOSTI ZA DECU Zabavite vaše mališane na kreativan način, odmah će se odlepiti od telefona 19:00
3 NAJBOLJE RASE PASA ZA PORODICE SA DECOM Najmlađi ih obožavaju, ta ljubav je bezgranična 22:45 Razonoda 0
MOJE DETE SE PRETVORILO U DERIŠTE Roditelji mahom greše kada vaspitavaju decu, nisu ni svesni koliko ih kvare 19:03
SVE MAME OVO RADE Imaju naviku kojoj deca ne mogu da prestanu da se čude, a isto su radile i naše bake 19:00
"IZVINI, JE L’ MOJE DETE ŠUGAVO?!" Žena Kristijana Golubovića pobesnela zbog njegove bivše, javno joj se obratila i izazvala skandal! 16:00 Vip 0
NAROD JE USTAO! Ljudima je dosta terora blokadera, roditelji iz Omoljice doveli školu u red: Dovodite ljude iz Pančeva da brane našoj deci da se školuju! (VIDEO) 09:03 Vesti 43
DECA U ŠKOLI "ŠAMU MIHALJ" MASOVNO SEKU RUKE REZAČIMA! Alarmantno u školi kod Bečeja: Roditelji u panici! 15:34 Vesti 0
U JEDNOM DANU 3 SMRTI! Pevačica van sebe od bola: "Davala je decu Romkinjama, ne mogu više da trpim!" 13:00 Vip 0
NE ZAGORČAVAJTE IM ŽIVOT Roditelji često prave ove 3 greške, zbog njih su deca stalno pod stresom 20:35
ĆERKA ŽELJKA RUTOVIĆA SKRHANA BOLOM Aleksandra uspela da izusti samo ovo nakon očeve smrti 11:58 Vip 0
ĆERKU ŽELJKA RUTOVIĆA SVI ZNATE Proglašena je za mis Srbije, otac joj je bio najveća podrška: "Nisam pobedila zbog tate" 11:24 Vip 0
DETE MI TERA INAT Evo zašto je dobro imati tvrdoglavog mališana, to im može pomoći u ovim situacijama 19:02
NEMA VIŠE IZBEGAVANJA, NEODGOVORNOSTI JE DOŠAO KRAJ! Novi zakon za naplatu alimentacije dolazi! 09:21 Vesti 0
BEOGRAĐANKU HITNO ZVALI IZ VRTIĆA Dete se plašilo da ode kući, ovo je bila reakcija vrtića, a drugi roditelji? Šok! 19:28 Razonoda 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
EVROPA IDE U RAT ZA 3 GODINE!" Orban dramatično upozorio: Tajni plan za sukob sa RUSIJOM je spreman! 07:47 Vesti 0
HOROR! Požar u noćnom klubu, više od 25 poginulih - među preminulima su radnici kuhinje u klubu 08:01 Vesti 0
KASNO JE KADA PADNE SNEG Što pre obavite ovaj zadatak u dvorištu, to će vam biti lakše tokom zime 08:33