"CEO TIM LEPE BRENE JE DAO OTKAZ" Pojavile se tvrdnje da su pevačicu saradnici kolektivno napustili nakon 16 godina saradnje 10:45 Vip 0
TIJANIĆ DAO OTKAZ VODITELJKI U 9. MESECU TRUDNOĆE Ćutala je godinama o ovom skandalu, pa odlučila da sve ispriča do detalja! 06:30 Vip 0
E, OVAKO SE DAJE OTKAZ NA POSLU!? Ples na šefovom stolu, haos u kancelariji i poruka sa ljubičastim krejonom 10:08 Razonoda 0
TO NA RTS NIJE LAKO DOBITI! Voditeljka dala otkaz, a kada je otkrila razlog sve je postalo jasno 08:00 Vip 0
Direktor kompanije koju Srbiji obožavaju dobio otkaz: Evo zašto mora da napusti kompaniju 17:00 BIZ 0
MORA DA NAPUSTI FIRMU DO 1. MAJA Direktor poznate kompanije čije proizvode Srbi obožavaju dobio otkaz 12:09
DOBILA OTKAZ JER JE NA POSLU OPLAKIVALA SMRT POZNATOG PEVAČA "Šefica mi je rekla da odrastem, a pre toga je uradila ovo..." 20:56
GDE JE NESTALA ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ? Voditeljka se preko noći povukla sa malih ekrana, evo čime se sada bavi 17:25 Vip 1
DALA OTKAZ NAKON SAMO 27 MINUTA NA POSLU ‘Kad sam to videla, pokupila sam stvari i otišla’ 11:45 Razonoda 0
DOBILA POSAO, ALI NAKON DVE NEDELJE DOŽIVELA UŽAS Zbog onog što je saznala, usledio je momentalni otkaz, SADA JEDVA IMA ZA HRANU! 10:35 Razonoda 0
BIO JE BESKUĆNIK KOJI JE SPAVAO U PARKOVIMA Na dva posla je dobio otkaz, a onda sa svega 650 evra pokrenuo posao i postao milijarder 11:37 Razonoda 0
''DOBIĆETE OTKAZ NA OVOJ TELEVIZIJI, VEĆ DANAS'' Vedrana Rudan u jutarnjem programu prozvala našu voditeljku: ''Još jedna plavušica'' 18:30 Vip 0
Radio je u Fejsbuku, pa napustio kompaniju da nađe posao iz smova: Ovo su saveti bivšeg direktora 20:30 BIZ 0
DRAMA NA POSLU, BOŽIĆNA ZABAVA JOJ DOŠLA GLAVE Vaspitačici popustile kočnice, ujutru je sačekao mejl od direktora! (FOTO) 19:00 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0