Alo/K.G. ŠAMAR REALNOSTI! Ana oladila Mensura, pa mu jasno stavila do znanja kako stvari stoje! 12:28 Vip 0
Alo/I.G. TARA ŠOKIRANA DEJANOVIM PONAŠANJEM! Simova zamerila prijatelju ovo, a Ana otkrila emocije prema Filipu! 18:33 Vip 0
Alo/K.G. ONA JE IZJEDA! Milica zamerila Mensuru kako je grli, pa ga potkačila za Anu, ne krije ljubomoru! 20:26 Vip 0
Alo/I.G. OSVETA BIVŠEG! Zadrugarki demoliran salon, kad vidi natpise neće joj biti dobro! 16:20 Vip 0
Alo/K.G. HOĆE DA GA KUPI SITNICAMA! Ana poslala Caru čokoladu, pa mu poručila sledeće, a on se istopio od sreće! 21:29 Vip 0
Alo/K.G. NOVI HAOS! Mihić zaratio sa Anom, Tara odmah uletela, pljuštale žestoke uvrede na sve strane! 15:46 Vip 0
Alo/Đ.M. ONA BI PRISTALA DA BUDE SA SVAKIM! Ana Jovanović na stubu srama zbog svog skandaloznog ponašanja, zadrugari je pokopali titulom za sva vremena! 17:26 Vip 0
Alo/Đ.M. MENSUR ŠUTNUO ANU! Ponizio je nikad strašnije zbog svega što je uradila i doneo odluku koja će promeniti tok rijalitija! 13:36 Vip 0
Alo/Đ.M. CAR SE POKAJAO ZBOG SVEGA! Filip slomljen zbog afere sa Anom, Maju više ne želi da vidi, a o Dalili je imao da kaže samo jedno! 23:00 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ONE SU NJEMU SAMO RECKE, PONOVO ĆE SMUVATI DALILU! Otkriven pakleni plan Filipa Cara, Ana je bila kolateralna šteta, a upleten je i Dejan! 22:10 Vip 0
Alo/Đ.M. KADRUŠA I RIJALITI IGRAČ! Ana Jovanović na stubu srama nakon afere sa Filipom, zadrugarka trpi brutalne uvrede i svašta joj govore u lice! 19:54 Vip 0
Alo/I.G. DALILA BESNA KAO RIS! Dragojevićka izgorela od ljubomore, pa se žalila Zoli zbog onog što Filip i Ana rade ispred nje! 14:31 Vip 1
Alo/I.G. JEDVA JE PUSTIO IZ ZAGRLJAJA! Dejan teško podneo rastanak od Dalile, ona se trudila da izbegne Filipa i Anu 07:55 Vip 0
Alo/K.G. NE ZNA GDE ĆE PRE! Car krenuo da ispituje Anu, pa onda pozvao Aleks da mu objasni kako je raskinula sa Markom 23:25 Vip 0
Alo/K.G. TI NE MOŽEŠ DA BUDEŠ SAM Ana shvatila kako Car funkcioniše, on joj se potpuno otvorio, pa uživao u njenom društvu! 22:55 Vip 0
Alo/K.G. URLA I VRIŠTI! Milica histeriše i moli Mensura da ne ide kod Ane, on poludeo, pa joj poručio ovo! 20:23 Vip 0
Alo/K.G. VEĆ KRENUO SA LJUBOMORNIM SCENAMA! Mensur tražio od Ane da mu kaže detalje razgovora sa Matejom, a ono što je čuo šokiralo ga je! 19:49 Vip 0
Alo/K.G. DOTUKAO JE OVIM REČIMA! Mensur definitivno završio sa Milicom, pa progovorio o osećanjima prema Ani! 18:46 Vip 1
Alo/K.G. MILICE, MI NISMO ZAJEDNO! Mensur šutnuo Veselinovićevu i jasno joj stavio do znanja kako stoje stvari, ona mu zapretila haosom sa Anom! 15:12 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0