MILICA IZ "POTERE" NAIŠLA NA OSUDU GLEDALACA Tragačica odbrusila: „Nisam božanstvo, ali jedno je sigurno…“ 17:30 Vip 0
NIKAD VEĆA BRUKA NA RTS Došao u emisiju bez donjeg veša, a onda mu se otkopčao šlic, kamera sve snimila, skandal! 10:10 Vip 0
NEĆETE VEROVATI KOLIKO MILICA TRAGAČICA IMA GODINA Svi su mislili da je mlađa, ovaj podatak je šokantan! 08:15 Vip 0
JOVAN MEMEDOVIĆ PREKRŠIO STROGO PRAVILO U POTERI!? Pojavio se snimak, voditelj na žestokom udaru: "Kakva prevara!" 07:20 Vip 0
OGLASIO SE NOVI TRAGAČ U "POTERI" Slavni košarkaš će zameniti Milinkovića, osvojio je pola miliona u ovom kvizu! 11:10 Vip 1
OVO JE NOVI TRAGAČ U "POTERI" Evo ko je zamenio Milorada Milinkovića, nedavno je osvojio pola miliona u popularnom kvizu 22:30 Vip 0
GOVOR JOVANA MEMEDOVIĆA NA RTS-U KIDA DUŠU! Evo kako je započeo kviz "Potera" u čast Miloradu Milinkoviću 21:10 Vip 0
MEMEDOVIĆU SE SMEJE CELA SRBIJA! O ovom potezu u programu uživo se priča godinama (VIDEO) 13:30 Vip 1
NIKAD VEĆA BRUKA NA RTS Došao u emisiju bez donjeg veša, a onda mu se otkopčao šlic, kamera sve snimila, skandal! 09:00 Vip 0
ONI SE NISU POJAVILI NA SAHRANI! Svi su očekivali da će Milorada Milinkovića ispratiti na večni počinak, a nisu došli na Novo groblje 15:50 Vip 0
"TUGA, SIVILO I CRNILO NJEMU NISU BILI BLISKI..." Milorad Milinković ispraćen uz potresne reči: "Debeli je bio čovek koji se..." 15:18 Vip 0
"POTRUDIĆU SE DA BUDEM TVOJOJ ĆERKI ONO ŠTO SI TI BIO MENI" Bivša žena Milorada Milinkovića rasplakala javnost, njene reči kidaju dušu! 21:21 Vip 0
O OVOJ SCENI IZ "POTERE" BRUJALA JE CELA SRBIJA! Milorad Milinković pogrešio na pitanju o kultnoj srpskoj seriji 11:00 Vip 0
MILORAD MILINKOVIĆ JE IMAO POSEBNU TAKTIKU U KVIZU Na ovaj način je tragač iz "Potere" skoro uvek tačno odgovarao! 09:55 Vip 0
ALO! U POSEDU POSLEDNJE FOTOGRAFIJE TRAGAČA IZ "POTERE" Evo kako je Milinković izgledao dva dana pre smrti (FOTO) 08:25 Vip 0
PREMINULI TRAGAČ NEDAVNO OTKRIO SVE O NAMEŠTANJU U "POTERI" Javno je priznao da li je unapred znao pitanja: Prosečan sam, kao i svi ostali! 16:15 Vip 0
NIJE ZNAO ODGOVORE NA OVA PITANJA! Milorad Milinković je pobeđivao sve u Poteri, a ovde je pao! (VIDEO) 12:40 Vip 0
NIJE NI SLUTIO TRAGIČNU VEST! Jovan Memedović objavio Milorada Milinkovića na Instagramu dan pre smrti 12:04 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46