alo.rs/S.Ć. HITNO! TRAŽIM ZETA DA SE REŠIM ĆERKE! Očajna majka dala oglas, jedini uslov "samo je vodi" 16:29 Žena 0
Kuris/Alo.rs/M.A. NAKON INFORMACIJE O RASKIDU Oglasila se i Ljuba Pantović, evo šta je rekla o ćerki Aleksandri i bivšem zetu Peci 19:20 Vip 2
Kurir/Alo.rs TEODORA I NINO KUPUJU KOD KINEZA Pevačica se cenkala, majka Džehva je razotkrila, evo šta sve pazari tamo! 10:15 Vip 1
Kuris/Alo.rs ČOVEK KOJI JE OTKRIO CECU Sada ne može da prestane da se divi Anastasijinim vokalnim sposobnostima: Ona je prava naslednica svoje majke! (FOTO) 18:45 Vip 1
Alo.rs/M.A. SVETLANA RAŽNATOVIĆ DANAS SLAVI ROĐENDAN Anastasija majci uputila reči koje su proslavljenu pevačicu dirnule odmah iza ponoći (FOTO) 08:10 Vip 1
24.sedam/Alo.rs VEST KOJU SU SVI DUGO ČEKALI Ceca progovorila o duetu s ćerkom Anastasijom, i najavila album, evo kada će publika slaviti uz nove hitove! 20:37 Vip 2
Alo.rs/ M.A. GUŠILA SE U SUZAMA Milica Todorović uživo u emisiji plakala kao kiša, emotivne reče njene majke joj kidale i srce i dušu (FOTO) 07:45 Vip 0
Alo/N.K. SVE JE SPREMNO ZA GALA PROSLAVU! Ceca stigla na Anastasijin rođendan i grmi kako dobro izgleda! (FOTO) 20:17 Vip 2
ALO/Glossy/T.Đ NEĆETE VEROVATI KOLIKA JE SLIČNOST Snežana Đurišić objavila fotografiju ćerke Maje - živi daleko od Srbije, i prava je lepotica! (FOTO) 18:30 Vip 0
Alo.rs OBJAVILA FOTKU SA ĆERKOM, PA ŠOKIRALA Roditelji javno i na sav glas osudili postupak Ane Nikolić:"NIje pedagoški, ni higijenski" 18:00 Vip 0
Alo.rs/M.A. OD OVOLIKE LEPOTE ZASTAJE DAH: Ceca i Anastasija sređene od glave do pete uživaju u provodu, ne zna se koja bolje izgleda (FOTO) 22:48 Vip 0
Pink/Alo/V. M. DA SAM JA TAMO VIDEO BI ON! Aleksandrina majka više ne može da ćuti, nemoćna i besna uputila brutalne reči Filipu Caru! 15:25 Vip 0
Alo.rs/M .A. Madonina ćerka ubija bezobrano provokativnim fotografijama, njeno golišavo izdanje krasi bilbirde širom Amerike(FOTO) 19:30 Vip 0
Novosti/I.T. PODIGNUTA OPTUŽNICE PROTIV MONSTRUOZNE MAJKE I ĆERKE: Bacile tek rođenu bebu u kontejner, pronašao je vozač Hitne pomoći 14:13 Hronika 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26