SAHRANA SLAĐANE MILOŠEVIĆ Porodica i prijatelji se okupljaju, a on je prvi stigao ispred kapele 14:07 Vip 1
SLAĐANA MILOŠEVIĆ ĆE DANAS BITI SAHRANJENA Ovaj detalj o preminuloj pevačici mnogi nisu znali, sve vreme se predstavljala drugačije! 08:55 Vip 0
STEGLA ME SA OBE RUKE I VIKALA UPOMOĆ! Potresno svedočenje Slađaninog prijatelja: Imala je planove, nije bila shvaćena 22:33 Vip 0
SESTRA SLAĐANE MILOŠEVIĆ NE PRESTAJE DA PLAČE Ovako se oprostila od legendarne princeze nekog drugog sveta 17:37 Vip 0
AKO U ALEJI POČIVAJU ŠABAN I DŽEJ I ONA ĆE! Jelena Tinska uputila jasnu poruku Šapiću povodom sahrane Slađane Milošević 16:25 Vip 1
POZNATOG PEVAČA POSEBNO POGODILA SMRT SLAĐANE MILOŠEVIĆ Rođeni su istog dana i iste godine, ovako se oprostio od nje 15:55 Vip 0
SLAĐANA MILOŠEVIĆ NAPISALA TESTAMENT! Ovo je tražila da urade nakon njene smrti, detalji teraju suze na oči 12:53 Vip 0
POSLEDNJI VIDEO SLAĐANE MILOŠEVIĆ! Iako nije skidala osmeh sa lica, jedan detalj pokazao koliko je bolest dotukla 00:15 Vip 0
SVI SU JE ZNALI KAO SLAĐANU MILOŠEVIĆ! To nije bilo njeno pravo ime, a o našoj umetnici je čak govorio i Paulo Koeljo 23:30 Vip 0
SKANDAL KOJI JE POTRESAO JUGOSLAVIJU! "Princeza" doživela nepravdu, a Slađana Milošević i Dado nisu otišli na Evroviziju 22:45 Vip 0
PREKO GLAVE MI JE OVAKVIH VESTI! Futa u šoku nakon što je saznao za smrt Slađane Milošević 18:31 Vip 0
NE MOGU DA VERUJEM DA JE NEMA! Bajaga se potresnim rečima oprostio od čuvene Slađane Milošević 18:15 Vip 0
SRCE MI SE SLAMA! Oglasila se Bebi Dol povodom Slađanine smrti, bile u žestokom sukobu, a sada izustila samo ovo 17:20 Vip 0
BILA JE VELIČANSTVENA, NEDOSTAJAĆE MI NAŠI RAZGOVORI! Dado Topić za Alo! nakon što je saznao za smrt Slađane Milošević 16:40 Vip 0
JEDNOG DANA ĆEMO SE SRESTI NEGDE GORE Osnivač YU grupe se oprostio od Slađane Milošević dirlivim rečima: Pamtiću je kao izuzetnu! 16:05 Vip 0
NESVAKIDAŠNJA ŽENA KOJA JE DIJAMANT! Ovako je Karleuša govorila o Slađani Milošević, njene reči teraju suze na oči 15:48 Vip 0
SUMNJA SE DA JOJ JE OTKAZALA JETRA! Jelena Tinska progovorila o Slađani Milošević, pa otkrila do sada nepoznate detalje 15:25 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0