JOVANOVIĆ OSUDIO PRETNJE SMRĆU VUČIĆU Takvi činovi nisu samo napad na ličnost predsednika, već i na stabilnost i bezbednost zemlje! 19:57 Vesti 23
"OŠTRO OSUĐUJEM GNUSNU KVAZIKARIKATURU"Jovanović: Borićemo se protiv ovakve mržnje i nasilja (FOTO) 15:22 Vesti 0
VAŽAN SASTANAK U CERN-U SA DIREKTORKOM SEKTORA ZA IT! Jovanović: Prikazan je napredak Srbije u uspostavljanju globalne mreže 18:41 Vesti 0
AUTORSKI TEKST Mihailo Jovanović, savetnik predsednice parlamenta Ane Brnabić, za naš list: ISKUSTVOM I ZNANJEM DALJE PUTEM DIGITALIZACIJE 18:52 Vesti 0
DAN MATIČARA SRBIJE: Digitalizacija matičnih knjiga kao korak ka modernizaciji javne uprave 15:19 Vesti 0
ZAVRŠENA POSETA DELEGACIJE SRBIJE KINI! Mihailo Jovanović: Iskustva stečena tokom posete doprineće razvoju veštačke inteligencije u okviru programa „Skok u budućnost – Srbija 2027“ 12:47 Vesti 10
PRIZOR KOJI SE RETKO VIĐA! Bivši i sadašnji ministar nastavljaju put digitalizacije za bolji život svih građana Srbije! 15:25 Vesti 0
"DANAS S PONOSOM ZAOKRUŽUJEM POSEBNO POGLAVLJE U SVOJOJ KARIJERI" Jovanović: Uspeli smo da iznedrimo 3 nova zakona 13:01 Vesti 0
"ZAJEDNO SA DRAGIM KOLEGAMA I PRIJATELJIMA" Jovanović u Rakovici: Podrška građana nam daje snagu (FOTO) 13:05 Vesti 0
Žiofre impresioniran: Svi građani Srbije treba da budu ponosni na rezultate digitalizacije! 15:52 Vesti 0
"VUČIĆ CELOM SVETU POKAZAO SVOJU HRABROST" Ministar Jovanović oglasio se povodom snažnih pritisaka na Srbiju 21:59 Vesti 4
CILJ JE DA SE OSNAŽE I OHRABRE Ministar Jovanović ugostio devojčice iz IKT sektora u zgradi Vlade RS (FOTO) 19:18 Vesti 0
SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Narodna banka Srbije objavila najnovije podatke, oglasio se ministar MIhailo Jovanović 15:49 BIZ 0
Jovanović: Dalji razvoj IKT sektor jedan od prioriteta Programa „Skok u budućnost – Srbija 2027“ (FOTO) 14:41 Vesti 0
"VIŠE NEGO IKADA BITNO DA BUDEMO SLOŽNI" Jovanović: Odlučno ćemo se boriti za očuvanje državnih interesa 11:22 Vesti 0
NACISTIČKA NEMAČKA JE SATRLA SRPSKI NAROD Jovanović: Opet bi da se obruše na nas! Predsedniče, mi nepokolebljivo stojimo uz vas! 09:24 Vesti 0
JOVANOVIĆ U OBRENOVCU "Svaki dan ćemo predano raditi do konačne pobede za bolju budućnost Beograda" 12:27 Vesti 0
LEPA VEST ZA OVO SELO U SRBIJI Stigao brzi internet, 65 đaka lakše do digitalne nastave (FOTO) 12:14 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0