BUDITE SE PRE ALARMA? Postoje 3 razloga zašto se to dešava, doktorka Andrea je rešila misteriju 09:15
ZLATNA PRAVILA ZA FINANSIJSKU SIGURNOST Neće vas boleti glava zbog novca ako usvojite ove navike - lakše je nego što mislite 14:30 Razonoda 0
I VAŠ PAS NOSI HRANU U DRUGU SOBU DA BI JE POJEO? Evo zašto to radi - iznenadićete se 11:00 Razonoda 0
VAŠA MAČKA VOLI DA SPAVA NA ČUDNIM MESTIMA? Možda treba da se zabrinete - evo zbog čega 12:10 Razonoda 0
NAJSREĆNIJI LJUDI NA SVETU Ne očekuju da im sve bude servirano kao na tacni, već rade ove 4 moćne stvari 08:43
PREPOLOVITE RIZIK OD SRČANOG UDARA Eksperti kažu da ova navika čuva zdravlje srca, izdvojite samo 30 minuta dnevno 18:00
BUKVALNO ĆETE SE PREPORODITI Usvojite ove jutarnje navike i gledajte kako stres nestaje, život će vam biti 100 puta lakši 09:35
DUGOVEČNI LJUDI IMAJU 9 NAVIKA Male su i jednostavne, a neverovatno transformativne, probajte ih i vi 10:04
NEMOJTE SE TUŠIRATI UJUTRU Lekar objašnjava zašto je ova navika loša za naše zdravlje, evo koje vreme je najbolje 09:35
PROMENITE ŽIVOT ZA 1 MINUT Ovo pravilo drži sve od kilaže do higijene doma pod kontrolom, a jedna rečenica je ključna 10:40
NEĆE VAM HRANA POBEĆI Ako pojedete sve za ovoliko minuta, pravite više štete nego koristi, a evo i zašto 21:30
DOM ĆE DA ZABLISTA Ubrzajte čišćenje uz pomoć 5 proverenih navika, domaćice ih već uveliko primenjuju 18:30
POD HITNO MENJAJTE NAVIKE Ako vam rutina spavanja izgleda ovako, nije ni čudo što vas muči nesanica, eksperti objasnili zašto 21:00
NEMOJTE OVO DA JEDETE Jedna navika može ozbiljno da naruši naše zdravlje, nutricionisti izdali važno upozorenje 13:55
HRANA NE SME BITI NAGRADA Roditelji na ovaj način stvaraju medveđu uslugu deci, otkriva istraživanje 20:03
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SOK KOJI IMA SVAKA KUĆA U SRBIJI UNIŠTIO JOJ JE JETRU! Lekari su mislili da je alkoholičarka, a ona alkohol nije ni liznula 10:45