„OVO NEMA NI U MONAKU“ Turisti šokirani cenama u Dubrovniku – parkiranje 20 evra za prvi sat, sledeći 10 09:33
Beograđanka izašla sa drugaricama u Dubrovniku: Kada je stigao račun, doživela šok zbog jedne cifre! 17:00 BIZ 1
EVO GDE SU IŠLE NAŠE "PATRIOTE" Otkazana tribina u Dubrovniku gde je trebalo da govore aktivistkinje osumnjičene za planiranje državnog udara 17:11 Vesti 4
30 CM LEDA PREKRILO DUBROVNIK Oluja napravila haos u Hrvatskoj, na moru se pojavila vodena pijavica (FOTO) 16:15 Vesti 0
HRVATI I DALJE SEKU VENE ZBOG VUČIĆA "Ukrao je šou u Dubrovniku, došao je da bi branio KiM u sastavu Srbije" 11:55 Vesti 84
Vučić: Srbija vidi stvari 90-ih potpuno drugačije od Hrvatske, ali je važno da otvorimo dijalog 18:51 Vesti 51
ALEKSANDAR VUČIĆ IZ DUBROVNIKA: Mnogi ne žele da se pridržavaju Povelje UN i Rezolucije 1244 17:39 Vesti 30
ZELENSKI ZAVAPIO IZ DUBROVNIKA! "Ako Ukrajina ima svoje mesto u NATO-u Putin će izgubiti bitku' 17:30 Vesti 0
TURISTA JEZIVO PREBIJEN U DUBROVNIKU: "Odbio sam da odem s njim do WC-a, slomio mi je vilicu" 21:11 Vesti 0
POSLE POTOPA STIŽU POPLAVE, POPALJENI ALARMI Oglasila se i Civilna zaštita zbog HAOSA koji se očekuje 22:34 Vesti 0
HITNO SE OGLASIO GRADONAČELNIK Izdato upozorenje ljudima zbog nevremena: "NE IZLAZITE IZ KUĆA" 16:02 Vesti 0
"Vodim vas na najskuplji burek na svetu" Otišla je u Dubrovnik i "3 prutića" platila PAPRENO! (VIDEO) 18:33 BIZ 0
NEVIĐENI SKANDAL U DUBROVNIKU Gradonačelnik pozdravio ustaškim pozdravom, potpredsednik vlade aplaudirao 19:45 Vesti 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ŠOKANTNI DETALJI OPTUŽNICE ZA DVOSTRUKO UBISTVO Bivši muž smislio pakleni plan, ubica snimljen na ulazu u predsedničku kancelariju 10:42 Hronika 0